"yo thats illogical"

Tjo!
Nu är det bara tre dagar kvar av praoen!
Och jag har gjort bort den jobbigaste dagen, så det känns skönt :) För idag är alla 18 ungar på dagis, annars är det nästan alltid minst 3 st borta haha!

nu måste jag börja leta reda på träningssakerna! Har träning om ca, 45 min!


"to be your own best friend"

nu ska jag se på teve.
sedan ska jag sooooooooova.
har varit så trött idag!


(JB på KCA 09)

(ps. Nu har jag fixat så jag kan föra över låtar till iPoden!!!! ÄNTLIGEN :-D)

Jonas Brothers Parody




hahahahahaha så roliga! :-D
(måste bara lägga upp EN till)

"It doesn't mean I like you"

Idag hade vi match. Haha typ 5 cm snö på planen, plus att det slutade aldrig snöa! När man sprang så fastnade allt under skorna, så det kändes som om man hade platåskor! Men faktiskt var det inte så jobbigt som jag trodde! Haha det lilla jag spelade iaf, för jag fick ont i foten, så jag ville inte spela något mer för jag vill inte att det ska bli värre. Så jag böt om till vanliga skor och torra sockar i halvlek!
Men iaf, vi vann med 2-0 :-D Känns faktiskt skönt att få vinna den första matchen så det var ju bra ;-)


Nu till det irriterande. Jag kan inte överföra låtar till min iPod från den här datorn?!?!?! :@
Förstår inte varför, men det är grymt irriterande.
Jag vill ju bara ha en endaste liten ny låt, men icket kan den föras över!
Nädå, datorn gör allt för att göra mig arg. Och den lyckas ju.


se, till och med apan är arg och skriker;
-VARFÖÖÖR GÖR DU SÅHÄR MOT JESSICA?!

Nä, nu måste jag tänka på något annat..
kanske se något avsnitt av two and a half men?!
vi får se.


"in the back of your mind"

Just nu ser jag "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". Haha det är faktiskt riktigt roligt! :)

"I Jag vet vad du gjorde förra lördagen får de tävlande tillbringa en hel dag i trans, efter att de har försatts i hypnos. Ett kamerateam följer deltagaren under hela hypnosdagen.
Hypnosdagen raderas därefter ur deltagarens minne. I en studio får deltagaren sedan gissa sig till hur han eller hon har agerat under sitt tillstånd i trans."

"Baby there's no other superstar"

Haha, lite lejda inlägg jag gjort på senaste tiden x) Men det är för att jag har som it haft något att skriva... ingen fantasi, eller är det kanske ingen ork? Jag är helt slut, i slutet på veckorna, iaf de senaste 3 veckorna då jag varit på dagis! Men nu är det en vecka kvar som jag tror blir rolig, vi ska påskpyssla och sånt!


lördag idag. Nu tycker jag veckorna går himla fort! Det är ju redan april! Eller snart i varje fall ;) Och snart är våran 4-veckors prao över. Det blir skönt på ett sätt, men ändå lite tråkigt. Jag tror jag kommer sakna några av barnen, men vissa är det faktiskt lite skönt att slippa haha x)

Ny design har jag också knåpat ihop idag, för jag hade inget att göra. Är sjuk idag också. Ont i magen och i halsen, men jag SKA må bra tills imorgon. För då har vi våran första match utomhus för iår! Träningsmatch är det dock, men ändå!

Just nu sitter jag och hör på Lady GaGa - Paparazzi.

Rätt bra låt tycker jag :)

(har ju alltid haft svårt för rubriker, så jag kommer bara skriva in någon mening i den låt jag lyssnar på just då jag skriver inlägget, så det kommer nog inte höra ihop med texten. Haha, bara så att ni vet)


släck

ikväll släcker vi lamporna, visst då?!

- inte för att jag tror att jag kommer ihåg det, men alla ni andra: Släck för miljöns skull!! (för visst är det därför?!)

*

ikväll tar jag det bara vääldigt lungt. Har huvudvärk och jätteont i halsen!

Har sett några avsnitt med two and a half men och just nu ser jag my super sweet 16.


ajajajaj

min hals dödar mig.

lalalala

tjo.
idag var det soligt och klart väder! Men icket ska man tro att det är varmt! Det var iskallt ute idag. Och jag frös! Men senare på kvällen när jag gick ut med hundarna så var det faktiskt rätt så varmt! :) Och det är  typ asfalt på alla vägar nu, även de lite mindre, Det känns skönt, för snaaaaart är det sommar ;) Vårterminen brukar ju gå så fort :)

Nu håller jag på att se 2½ men.

måndag

hm.. vet inte vad jag ska skriva just nu...

Såhär så min dag ut:
→Vakna kl sju.
→Gå till dagis.
→Äter frukost med barnen
→Leker
→Går ut
→Fryser för det var kallt ute
→Går in
→Leker/spelar uno .
→Äter. (okej, det blev inte mycket mat idag, broccoligratäng är ingen hit)
→Har rast.
→På rasten ser  vi att det har börjat hagla. (!!!)
→Börjar om.
→Leker.
→Går ut.
→Far hem.
→Äter nästan direkt middag.
→Far till mormor och morfar. (mormor fyller år)
→Går till Ica och köper halstabletter.
→Går hem.
→Och här är jag.

haha spännande dag va? ;P
Är inte på något direkt skrivhumör idag, är så trött! Det är ansträngande att vara på dagis!

(och ja, jag ska fixa till headern sen)

män som hatar kvinnor

bion igår var bra! Den var spännande/läskig :D
haha, den var ju låång, men faktiskt var det inte så farligt som jag trodde(brukar bli lite less att sitta i de obehagliga biostolarna) men det gick ändå bra :) jag var helt inne i filmen ;)
så, om du inte sett den; Gå och se den NU! Skitbra :D

Idag har vi haft träning, jag har iaf börjat kunna springa nu! Ett framsteg ;D(även om det gör lite ont så funkar det iaf) Men sen, när jag skulle vara med på själva fotbollsträningen så gick det inte. Då gjorde det för ont! Hoppas iaf att det går bra på onsdag, för då ska vi ha våran första uteträning på konstgräset för iår :D Kul ska det bli!

och jag har även hunnit med att se en film idag. "The Clique" Hette den! Den var jättebra :D haha

här är trailern:

biotime

ska till emilia snart (bara min skjuts blir klar), sen ska jag, emilia och lisa på bioo!
vi ska se "män som hatar kvinnor"
Lång är den, 2½h tror jag! Hoppas den är bra :D

yeah


hahahahahahaha

don't walk away

så.. nu har jag fixat erikas design :) Eller gjort ett förslag iaf ;) jag måste ju fortfarande ändra bilderna i headern men det går ju fort :)
ska också göra om min, tycker min är så ljus nu, men jag har ju typ inga bilder på hajna datorn, så ska kolla om min dator går igång sen idag! Då kanske jag hinner göra om min idag, eller så kanske till veckan. Hinner nog inte imorgon, har fullt upp hela dagen så vi får se.

har förresten hunnit med att rensa garderoben imorse! Haha det beöhvdes verkligen! Ska he bort massa kläder, plus att jag hade ingen ordning alls! Så det var skönt ;) Har dessutom gjort om ett linne jag hade till en kjol ;P haha, vi får se hur mkt jag kommer använda det... x)

I'm gonna getcha good


jag har två möss på skrivbordet.


Spirit of the Hawk

tjo! Det är fredag idag, äntligen!
man blir skittrött av att jobba på dagis! Fast som tur var så var en av de jobbigaste barnen ledig idag ;) Haha och idag var det väldigt fint väder ute, så jag passade på att sola när vi var ute på rasten... barnen solade också :) Det känns faktiskt på kinderna, det bränner litelitelite iaf!
Ikväll har jag varit på ett snabbt besök hos mormor och morfar. Vi fikade och gjorde inget speciellt. Sen for jag hem, orkar inte göra något nu, kanske beror på dagis och att jag är halvsjuk. Hostar och är förkyld. Det tar på krafterna!

Nu måste jag berätta en rolig grej. Jag har alltid med mig min iPod på dagarna, och idag fick några ungar lyssna i den. Jag valde ju självklart låt, och de fick höra lite Jonas Brothers såklart :) och vet ni vad? De tyckte att låtarna var bra :) haha okej det var kanske inte så roligt för er att höra, men jag tycker det var lite coolt, jag har samma musiksmak som ungarna! (de tycker att snälla snälla suger, fast en sak kan jag inte hålla med dem om. Att Amys låt var bra.)



tonight


onsdag

HEEEEJ!
Idag var det härligt väder ute :) Soligt och skönt!
och jag åkte ju buss till dagis i måndags för jag hade så ont i foten, men idag gick jag faktiskt!
Nog för att det gjorde ont nu också, men det har iaf blivit liiite bättre.
Idag var nästan den jobbigaste dagen.. och det var jag inte ensammen om att tycka. haha på rasten kom johnny och sa att patrik ligger och sover x) så han var nog också ganska slut.
Deras barn sover ju en stund på dagen, men inte mina! De sover aldrig :P
Efter jobbet gick jag till gymmet med Johnny. Jag skulle träna där för jag kan ju inte vara med på våra andra träningar och han skulle träna med sin pappa x) Sen kom jag hem kring 20 över 4 och nu sitter jag här.
Klockan 20.00 ikväll ska jag se på fyran. Säsongstart på "Rent Hus",
haha det finns de som har det väääääääääääldigt skitigt, fattar inte hur vissa kan leva så.

Elsa och Maja ute i solen :)

badabambadabam


hahaha snygga vi var lisa!! tror att ´kortet togs i åttan x)
jag hade på mig mitt fotbollshalsband som jag fick av en tjej som jag mejlade med från calefornien! Vi i vårat fotbollslag mejlade med hennes fotbollslag och sen kom de hit under Piteå Summer Games :)

collage


några av alla 10000000000 bilder jag hittade på datorn.
har gjort några till collage med andra bilder, som jag kanske laddar upp imorrn...

Klockan 20.00 ska jag gå och se Den rätte för Rosing!


'cause i was there when you said forever and always

   
Jonas brothers    vs   FAKE jonas brothers

jag tycker nog att fake är bättre... haha not :P men roliga är dom x)


Idag var vi ju på vallsberget! Drygt var det, men så kan det vara... :) jag kan ju säga såhär: vi hade iaf tur med vädret! :) haha soligt var det! Jag tog några kort, men vet inte om jag vågar ladda in dem i datorn än :P Haha för nu när den inte är seg längre kanske den blir det om man måste installera om kameran i datorn x) Men dock har jag installerat om picasa 3 nyss, och det gick ju hur bra som helst, så egentligen borde det nog funka :) ajja.. vi får se hur jag gör ed bilderna!

Just nu sitter jag och lyssnar på Taylor Swift - forever and always, genom högtalarna. (Justdet, Erika! Nu kan jag ju använda högtalare till den här datorn :) Tänkte du ville ju att jag skulle ha högtalare ;P) Låten är faktiskt bra, men det sägs att hon skrev den till en viss Joe Jonas.. haha! äh,Skit samma, den är bra iaf x)

rubrik?

okey, det vart gode många inlägg idag! x) dock hittade jag ännumer youtubeklipp som jag ville lägga upp, men jag tänkte vänta tills imorgon ;) Nu har datorn kommit igång, och är inte alls så seg :) Men lite tragiskt är det att jag inte har hunnit se klart vänner säsong 8! Den säsongen + 9 och 10 har jag ju på min egna dator. Men får väll ladda hem nya!

Nu ska jag snart göra mig klar för sängen! Ska upp kring nio imorrn, kanske kvart i.. måste duscha före, fastän jag duschade ikväll så måste jag det. Annars blir mitt hår så himla statiskt x) haha onödig info!

hahahaha


hahaha dom är ju bäst!

The Real Jonas Brothers (Jonas Bros. Parody)


haha ändå lite kul x)

så här är det

att igår kväll var jag tvungen att starta om datorn. Men när den skulle starta igen så gick det inte? Jag pröva många gånger, men icket sa nicket!
Iaf. så testade jag igen idag efter jag hade varit på praoen. Men nej, den ville inte starta.
Då var det dags att fara på träningen, jag for på gymmet och cyklade pga foten, och sedan gick jag försiktigt till ljungskolan där vi skulle ha yoga! :) Jag var med på några övningar, men inte alla. Sen åkte jag hem, men datorn funkade ändå inte... Så jag BÖT dator till mammas. Den är seeeeeeeeg, men bättre än inget :)

Men en sak som känns lite surt, är att om vi måste formatera om min dator försvinner ju ALLA bilder, ALL musik, ALLA filmer.... allting! Menmen... får väll ladda ner allt igen. (utom bilderna då förståss) haha
Så, det blir nog inte så mkt bilder nu på ett tag...

annars då...
ingen prao imorrn. Vi ska på vallsberget på "snö och is dagen" med skolan. Det blir lite sovmorgon, för vi tror då att vi ska vara där kl 10 :) Vet dock inte när det var man fick fara hem!

Nu ska jag kolla min mejl lite snabbt, sen får jag se om det går något bra på teve! :)

men måste bara ladda up en jättesöt bild på Nick:

nick-jonas-paradise-island-prince-4.jpg
här är han och ett fan! Han är en liten tönt i sina golfarkläder :)

morgondagen

Nu har jag funderat på hur jag ska göra imorgon. Jag ska nog åka buss upp till dagiset, (dvs om det går någon som passar tiden jag börjar) och ta med kryckorna utifallatt... Sedan ska jag nog ha med mig träningsgrejjer och fara på gymmet direkt efter jag slutat. Det gör inte ont i foten när jag cyklar så jag tänkte att jag måste hålla igång på något sätt. Sen får vi se hur länge jag stannar där. Om det blir länge går jag nog direkt till idrottshallen, för där har vi träning! Yoga ska vi köra då :) Så kanske jag ska vara med på det som inte gör ont! Så blir det mest troligt haha!

Nä... nu är det snart dags för mig att göra mig klar.
okej, klockan är bara kvart över nio just nu, men jag brukar ju oftast fastna framför datorn när jag har gått och borstat tänderna! Så det blir väll att jag lägger mig i sängen kring tolv och somnar kring halv ett/ett. Jag kan uppdatera innan jag lägger mig så får vi se hur sent det blir!

Justdet. Ny design IGEN! haha gillar att göra om den. Men det är bra. Nytt är fräscht! Eller hur people?! Och ju mer jag gör om den, desto duktigare blir jag ju! Alltså nu måste jag använda mig av designadinblogg.se för ganska många grejer, men nu när jag gjort om den så pass många gånger är det några saker som har fastnat i huvudet så då behöver man inte kolla! :)

Har suttit och diggat denna låt hela kvällen, bara så ni vet :)
 

varför var inte denna låt med och tävlade?!?! Den hade ju lätt vunnit!

söndag

idag kom erika och sara förbi ett tag, och vi gjorde väll inte så mkt :P Eller JO! Vi lockade erikas hår ;) Naajjjjjs. Sen har jag väll inte gjort så mkt. Vi har träning snart och jag ska upp och kolla! (kan ju inte vara med pga foten, plus att jag har jätteont i halsen!)

Har laddat ner en film; American History X. Den gick på teve igår, men jag såg den inte. Men den är SÅ bra så jag måste se den ikväll ist :)

Nu har jag inte så mkt mer att skriva... har några bilder på mobilen som jag inte har orkat ladda in än, och några på kameran. Men de kommer upp i något annat inlägg då jag har haft tid att ladda in dem!

ha de


Team Jonas


woho! Nu är jag officielt en team jonas tjej :)
Har gått och blivit medlem i deras fanclub imorse!


annars då... Igår for jag till Lisa efter middagen, och var där ett tag! Sen for vi hem ill mig, fast vi stannade till vid ica på vägen! Sen kom Emilia och Annak hit och vi såg melodifestivalen. Det var vääääldigt spännande, hur nära som helst att Af ugglas vann ju! Vi fick ju nästan en hjärtattack! Men som tur var vann hon inte :D haha då hade jag skämmits över Sverige!
Men Malenas låt var ju inte direkt den bästa heller. 
Nu ska jag se klart "twilight" som jag aldrig hann se klart igår!

ciaooooo

PJOOOOOOOOH

AF UGGLAS VANN INTE!!! JIPPIIEE! :D
Nära var det men Malena Ernman med låten "la viox" var det som vann ist

inte för att jag tycker den skulle ha vunnit heller men...
Tyckte Alcasars låt var bäst! :)
Men hellre Malena än Af Ugglas måste jag ju säga!

world tour


yeeees!! Jonas Brothers ska ha två konserter i Sverige :D
Och jag ska gå på båda om jag har råd! och om det hinns med! För första konserten är i Stockholm, och dagen efter i Malmö. Frågan är hur man tar sig från stockholm till malmö.. jaja det är iaf  Oktober så sådant hinner man fundera på sen haha! :) Och honor society ska vara förband åt dem :) hur perfekt är inte det?!
vavavava?!

jag ska ...

...göra om min header..
men jag får se om jag orkar ikväll, jag sov ju nästan ingenting inatt så jag är lite trött just nu.
kommer fortsätta göra om min blogg ganska ofta, för jag tycker det är kul.
bara så att ni vet.

Just nu spelas det flo rida - right round i mina hörlurar så ni vet.

har iaf sett filmen nu.
Läskig var den, så jag vågade inte se klart den, haha jag spolade typ halva filmen x) Men den var ändå gode bra :P det lilla jag såg iaf.

nick jonas

okej, nu ska jag erkänna en sak. Jag är kär i Nick Jonas frisyr! Den är heeeeeeeeeelt underbart fin ju! ÄLSKAR lockigt hår <3333

Han är nu officiellt min nya favorit i JB.
Det har varit Kevin nu ganska länge, men sorry k2. Nu är det the president som gäller!


alltså SER NI! Så underbart hår!
Jag vill också ha lockigt fint hår, men istället har jag fått det plattaste håret i världen. Det finns inte en enda lilten lock i mitt hår. Inte den minsta antydan till en lock. Noll. Zero. Nothing.

hehe
btw. Har jag laddat ner (ohno) en film
som heter "Babysitter wanted" nyss.
 ska se den nu, hoppas den är bra :)
Har dock inte ens läst vad den handlar om.
Men framsidan på filmen har jag sett och den verkade vara ganska läskig men bra.
eller vad tycker ni?

Haha jag är en sån som kan döma en film efter omslaget.
Ser den inte bra ut, är den nog inte ens värd att se.
Jag gillar bäst skräckfilmer och komedier!
Haha älskar när man skriker när man ser film.

Som i The strangers som jag,Emilia och Lisa såg för ett tag sen. :P
Den var läskig och vi skrek, speciellt i slutet!!! SKITLÄSKIGT!!
men kul var det iaf x)






cb

I'm feeling all super human, you did this to me
A super human heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human (I feel so superhuman X2)
Super human



fredag

tjo!
inatt vaknade jag kring halv två för att det gjorde ont i foten ;s Sen kunde jag typ inte sova., bara korta stunder! Så jag ringde till praoplatsen och sa att jag är hemma idag! Sen for jag och mamma till vårdcentralen där doktorn sa att hon trodde att det var att en sena i foten hade fått en rejäl smäll, men ville att vi skulle fara in på röntgen. Jag  tyckte dock att det var onödigt, men vi for ändå. Men det var ingenting av som de kunde se, så vi fick fara hem! :)

I övrigt då... jag har ont i halsen och bröstkorgen (haha för jag hostar så mkt tror jag :P) men annars mår jag bra! Såg nyss på Judys domstol på teve :P Ändå bra program! Nu ska jag se om vi har någon bra film, kanske uppdaterar senare, vi får la se du!

ciao

ont, det gör ont...

idag hade vi träning kl 5! På träningen ramlade jag påå bollen (klumpig som jag är) och trodde att jag vrickat den litegrann! Men Christina trodde jag har sträckt muskeln som sitter nästan uti hälsenan. Det gjorde som it så ont i början, men kunde inte gå som vanligt, så Erika skjutsade hem mig :) Nu senare mot kvällen har det börjat göra ondare och ondare! Det har svällt upp gode mkt cokså :( såhär såg det ut för kanske 1h sen: (nu är det lite mer uppsvällt)


haha tog en bild och redigerade bara för att jag hade tråkigt! x)

Dessutom har jag JÄTTEONT i halsen! Så jobbigt att prata........ Speciellt när man ska läsa för barnen x typ 10 böcker per dag :P

Ska nog inte ens fara till dagiset imorrn om det gör såhär ont i foten! Men jag vill, för det är så kul och man kommer ju närmare alla barnen ju längre tiden går! Idag, tex. När jag skulle fara stod maja, linnea och pontus och vinkade hejdå åt mig! Maja såg jätteledsen ut ;') Så himla söt hon är alltså! Haha har typ bara lekt med tjejerna idag (och pontus), för det var nästa inga killar på dagiset idag, + att jag var med dom jättemkt igår x)

nu ska jag försöka pallra mig till toan och borsta gaddarna! Får se hur lång tid det tar hehe. sen ska jag nog gå och sova

ciao

dag två och tre

hann inte skriva något inlägg igår :P 

Tisdag: Började kl åtta, och gick direkt och åt frukost med barnen! Sen spelade vi lite spel, och läste. Sen var det dax att gå ut. Johnny och Patrik var ute med sina dagisbarn också, och alla ville att de skulle dra runt dem på maddrasser! Jag drog runt på en liten pojk och sedan lekte jag med några småflickor som byggde "snökakor". Men då Johnny och Patrik gik in (de har kortare raster än vi, för de jobbar på ett dagis med mindre barn) så var JAG tvungen att dra runt alla barn på maddrasserna! Och det var kanske 5st åt gången! ;o Jobbigt var det!! Haha.. det resulterade i att jag fick träningsverk i armen dagen efter x)

Onsdag: Kl. åtta - frukost som vanligt. Det var gröt denna morgon! Sedan tillbaka och spela lite uno,memory och spökspel med barnen. Och sen ut... Denna dag sa jag nej till att dra runt på dem, pga min träningsverk x) haha ist blev  jag blev nedbrottad av alla barnen för Johnny och Patrik sa till dem att göra det! Blev alldeles snöig i skorna x) Sen bussade jag barnen på dem ist x) Några var på min sida och försökte skydda mig från alla barn som var på Johnny och Patriks sida! :P

Så nu säger jag bara en sak...
Nu är det krig! 

dag ett

tja :)
idag startade min prao! Halv nio skulle jag vara där!
Det var jättekul, och alla barnen var så himla söta! Har fått några presenter också. Inte illa;) Har spelat UNO, läst saga, pysslat och varit ute. Det är väll ungefär allt jag hunnit med! ;) På min rast träffade jag Stina (lärare jag hade i sexan) och pratade lite med henne:P
 Eller jag träffade på några av mina lärare, men tror inte så många kände igen mig x)
Elisabeth (syslöjd), Anders (idrott), och Bosse (träslöjd) var i ett personalrum som jag också var i. Pratade bara med Elisabeth en snabbis, men inte de andra.
Justde! Åsa Ådemo såg jag också några gånger, men hon känner inte heller igen mig :P

Jag fick sluta kring kvart i tre första dagen, men ska börja gå 8-15 nu ;)

detta fick jag av en tjej som heter hanna! Hon hade gjort en liten bok med stjärnor i ;)
naaaaaaaajs, eller hur? :D

Hursomhelst, igår kväll såg jag wallander - den svaga punkten. Den var jättebra ;D Dock har jag sett den förr men.... äh ork it skriva nå mer nu!
ciaaaaaaaaaaaao

prao

tjo! Imorron börjar praoen :D längtar!
Dock är det lite tråkigt att lovet redan är över, et gick så himla snabbt.
Men ändå kul för nu börjar ÄNTLIGEN praoen. Jag har ju gått och väntat på den i flera veckor ;) ag börjar halv nio imorrn, men vi har inte gått igenom några tider om hur länge jag ska jobba, men mest troligt blir det till halv fyra. För vi ska jobba 35h på fem dagar så... :)


I omklädningsrummet i fredags.
På ena bilden:Lisa är lite väldigt trött.
På den andra: Vårat lilla omklädningsrum! Litet var det verkligen!

hahaha


tjuvlyssnat

Café, stad uppe i norra Sverige

Två tjejer och två killar ~13 sitter och diskuterar snygga kändisar.

Kille 1: Men sångaren i det där tyska bandet som är så kända nu... Hon är snygg!
Tjej 1: Menar du Tokio hotel?
Kille 1: Jaa...Exakt dom! Sångaren är grymt snygg fast hon är emo!
Kille 2: Jag håller med, och att hon kan sjunga är ett plus också!
Tjej 2: Ni vet väl att han är kille?
Kille 2: Ofta?
Tjej 1 (skrattandes): Det är sant!
Kille 1 (chockat): FAN JAG ÄR BÖG!


lördag




Imorse såg jag "A history of voilence".
Den var ändå gode bra! Har haft den dvdn hur länge som helst, men hade aldrig sett den. Så då tyckte jag att det var dags!

har ni hört the veronicas - In another life?
Den är hursomhelst bra :)
Så lyssna på den ni!

yees

äntligen funkar tangentbordet :) det är tack vare erika ö haha:P ´berättade för henne hur allt var och då kom hon minsan med en snilleblixt! haha :P så TACK!

Cupen gick inte så bra som jag hade förväntat mig! Menmen.. ååh längtar tills vi får börja spela på stor plan! Det är SÅ mycket roliigare! Längtar verkligen tills i sommar, ute på heden. Det är grejjer det! :) Fick också veta att jag mest troligt kommer att få stå på SAIK-cupen dvs: 7-manna???? nej, det vill jag inte! shit så läskigt att vara ensam domare :o är typ redan nervös. x) mycket bättre att gå på linjen i 11.manna eftersom då gör det inte så mkt om mann dömer något fel eftersom det är huvuddomaren som tar besluten x) jaja, det ska nog gå bra.. får vi hoppas..

Nu ska jag lägga mig i min skööööna säng, har lite ont i svanken känner jag nu!
Sen ska jag sova tills jag vaknar :D

ciao!

msn

och inte kan jag logga in på msn heller; för jag kan tydligen inte göra siffror (ja;mitt lösen innehåller några siffror också)
!"#¤%&/()=? det blir såhär när jag ska göra en siffra:
kul
eller så inte

fredag

tja :) idag har vi fotbollscup :) känner tagget! har längtat jättemkt så det ska bli kul! nu får vi bara hoppas att det går bra för oss ;)
mitt tangentbord är helt cp just nu
kan inte göra punkt för då blir det såhär :
och jag måste ha capslook i för om den inte är i blir det stora bokstäver x)
och när ja ska tex: skriva ett nytt inlägg öppnas det i en ny internetsida;
åååh vad jobbigt;
jaja; har inte så mkt mer att skriva så jag lägger in en bild ist:


hahahaha

hahahahahaha sitter just nu och ASGARVAR åt en grej! Kan tyvärr inte skriva vad (eller vill inte) haha men så sjukt roligt! hahahaahhaaaaaa !

Iaf. Ikväll jag jag,lisa och emilia hyrt tre filmer: The stranger, patrik 1,5 och låt den rätta komma in!
De två första var bra, men sen blev vi så trötta och orka it se den sista! Eller vi såg lite men den verkade jätteseg så såg inte klart den! Vi hade cyklat till Emilia och när jag och lisa cyklade hem tog vi storvägen! Då kom en lastbil, det var lite läskigt! Men vi hann svänga in på cykelvägen iaf x)
Justde! Vi var på ica före, och alla tre inhandlade var sin Ben and Jerrys glass :D Jag köpte phish food och den var SKITGOD!! :D mums!

och jag längtar tills imorrn! Då har vi fotbollscup :D wiiihoo!

metro station


shake it

mandy always know

jag skulle lägga upp en video i det här inlägget, men klippet har försvunnit från datorn, och jag ork it gå och hämta sladden till mobilen så jag får ladda in det en annan dag :P haha!

Jag lägger upp hejna klippet ist, x)
Nick,Kevin och Joe i början av 2006,
tror att Nick var 14 år, Joe 16, Kevin 18 :)
haha

Iaf, så vaknade ja 12 och var tvungen skynda mig upp och gå ut med hundarna! Haha x) Men var tvungen bära Nils halva vägen typ, han ville it gå! Eller han ville it gå den väg jag skulle, och då går han i strejk. haha!
Btw, jag fick upp nagellacket igår! wihoo!

PÅ ONSDAG FÅR VI VETA WORLDTOUREN!!!! :DD
hoppashoppashoppas de kommer till Sverige! Annars blir det väll en tripp till Norge då!

new haircut and other stuff

Dissa mitt ansikte, men sådär ser iaf
håret ut efter klippningen!
Fast på bilden är jag nyduschad och
har inte fixat håret nå men skitsamma. :)

Jag köpte en t-shirt idag på rea, så den kostade bara 49kr på Gina :) Sen köpte jag en halsduk (som syns litegrann på bilden) för 50kr. Den var också på rea haha :) Jag gick även på Åhlens och inhandlade ett nagellack, och hade tänkt måla naglarna nu, men jag får inte upp korken :o seriöst, den sitter typ fast! Måste ha mamma till att hjälpa, men om inte hon får upp den så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.... haha x) vilket i-landsproblem jag har.



Jag kom hem från stan cirka halv fyra, sen var det bara att byta om till träningen! Den var halv fem och jag brukar börja gå kring 4. Idag behövde jag inte ens gå hela vägen, för när jag hade kommit till ica dök helt plötsligt Marika och Jossan upp, så jag fick åka med dem :)


På bilderna; Erika och Ozzy :)

sånt är livet

tjo! Igårkväll såg jag "den rätte för rosing" haha jag tyckte det programmet var ganska underhållande så det blir nog att fortsätta se det! Erka kom hit i slutet av det programmet, och vi såg säsongstarten för Desperate Housewifes! BRA ;D och sen såg vi Sandor/slash/Ida :o Väldigt längesen säger jag ju bara! Efter den filmen var klockan cirka halv ett, så vi gick till Erika och såg Hipp Hipp Hora. Hahaha lääängesen man såg den filmen också :P Oj, det blev mycket tevetittande igår märker jag nu! Strax efter halv tre (?) gick jag hem, och somnade väll kring halv fyra! Dock så vaknade jag halv 10 ;o haha men det var bra! För jag måste till stan idag -.- måste åka med 12.05 bussen, och min klipptid är 13.30... Men som sagt, busstiderna är ju inte de bästa här i Piteå.


FYI: Har ont i toppen på mitt högra ringfinger

naaaaw


:'(

whateverwhateverwhatever

nu har jag kommit hem! Det var nå kött och kroketter :D (eller jag och Jimmy fick det, de andra fick potatisgratäng men he tyck it jag om) och sen var det efterrätt: annanaspaj och glass:) Men jag orka typ it nå av middagen eller efterrätten för jag hade ont i magen!
Har även rättat bingolotterna och gissa vad? Vi vann!! Haha 40kr = en ny lott :P Storvinst där alltså! :) Det högsta jag någonsin vunnit på något sånt var 500kr på en trisslott :D Gode stolt var jag när jag gick och skulle hämta ut pengarna;)
Längtar tills imorrn!!! Då ska jag äntligen klippa mig! Vet hur jag vill ha det, men ska inte ha så höga förväntningar! För jag har velat ha på ett specielltsätt en gång och då blev det helt fel och jag var inte alls nöjd. Men jag har iaf bestämt på ett ungefär sen får frisören säga vad hon tycker :P Jag har börjat köra med den ist x) Vill också färga håret, men jag tror jag kör på en hemmafärgning (toning) för jag ska nog bara göra det lite mörkare!  
 
Älskar refrängen på Taylor Swifts "Love Story"
Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

middag

ska alldeles strax fara på middag till mormor och morfar! mmmmmmm :)
har gjort om bloggen litegrann men är it riktigt klar x)


idag fick jag ett telefonsamtal som inte var så bra :o kanske har nå fel på min njure .... -.- vi ska kolla det till veckan så får vi väll hoppas att allt är som det ska!
Nu ska jag ta och rätta några bingolotter! Inte för att jag tror att vi kommer vinna något x) haha
ciao


haha

-You say Love Song, I say Love Bug;
- You say Take a Bow, I say Take a Breath;
- You say 4 Minutes, I say 6 Minutes;
- You say 4:12, I say 7:05M;
- You say Hey There Delilah, I say Hello Beautiful;
- You say Move Along, I say Move On;
- You say 'in a bit', I say A Little Bit Longer;
- You say 'one sec', I say Hold On;
- You say 'help', I say SOS;
- You say 'BFF', I say Just Friends;
- You say 'tomorrow', I say Tonight;
- You say I'm stuck in the past, I say We're the Kids of the Future;
- You say I'm obsessed, I say I'm in love;
- You say JB suck, I say you're wrong;
- You say I'm crazy, I say I am What I am!;
- You ask me Why do you love the Jonas Brothers? and I say Cause that's just the way I roll!


popular

Hey! Idag har jag klarat mig HELA dagen utan mobil. (hade lämnat den i bilen så den fick följa med mamma på jobbet)
och jag har fortfarande inte tagit in den! Funderar på att göra det snart...

anyways.. idag köpte jag mig äntligen en adidaskofta (y) har ju velat ha en sån skitlänge! Den gick lös på 700:-. Sen köpte jag också en nödvändig hårinpackning. Mitt hår är väldigt torrt så känns bra att ha köpt det:D Jag hann även med att boka en klipptid! På onsdag halv två blev det! Var typ den enda tiden som fanns!

Vi har haft träning idag och det blev på gymmet, eftersom Stefan var sjuk. Fick senadrag under foten! Obehagligt var det!! 

faith


tvåbent hund :o coolt!

tjuvlyssnat

En kille ~35 går förbi en kvinna ~55 av modell större och de råkar stöta till varandra.
Killen: Ursäkta...
Kvinnan (irriterat): Du får ju fan se dig för hur du går!
Killen (nedstämt): Och jag som trodde tjocka människor alltid var glada...
Han går vidare, kvinnan står kvar tyst.