love is on its way


en av mina favoritlåtar just nu! :)



Har sett litegrann av melodifestivalen ikväll.
Dock så var starpilots låt vääääldigt lik en annan?
 Agnes låt var väll ganska bra om man jämför med de andra som jag hörde...
Blev dock distraherad av datorn så jag missade en massa låtar.

Har även sett A Cinderella Story som visades på femman!
 Den är fortfarande lika bra som jag mindes den ;)
haha! Var skitlängesen jag såg den!
och Chad Michael Murray är ju inte direkt ful om man säger så. :D



kolla bara på na'!
hehehe


All the vampires walkin through the valley

igårkväll for jag,erika,sara,tomas och johan och åt på golden dragon! Jag åt stekta nudlar och kyckling som för övrigt var jättegott ;) vi skrattade och hade trevligt, sen for vi hem till erika och då kom Lisa! Efter ett tag kom även Emilia och pratade men vi såg också lite av så ska det låta, (Brolle var ju med, och han är ju lite snygg + markoolio, han är bara allmänt cool)!

idag vaknade jag kring... 11 kanske och tänkte fara till gymmet men kom på att jag var tvungen fara till stan och köpa tröja + solglasögon. Jag hittade tröjan, men inga solbrillor! Gick med Erika och Sara den korta stunden jag var i stan :) Jag tog 14.30 bussen hem för jag for på gymmet då ist. för att testa springa och se hur det gick med min fot! Det gick ganska så bra :D Nu sitter jag och väntar på att mamma ska börja med middagen hehe.


John Mayer - free falling

slapp dag

tjoo!
idag var det en väldigt slapp dag.
Första lektionen var svenska, men på den åt vi frukost. Alla hade tagit med sig någonting, så det fanns mackor,yogurt, ost,skinka,ägg, juice,frukt, varm choklad och allt möjligt! Mätt blev man.
Nästa lektion var datakunskap och istället för att ha den lektionen åt vi efterätt! Cheescake, kladdkaka,glass,godis och saft! Haha mmmmmmums!
Och den sista lektionen var kommunikation, och då fick vi papper om praoen, sen lekte vi. "simon says" och några andra lekar där man satt i en ring och gjorde massa konstiga saker x) haha
skoldagen tog slut kring 11.00 :D

och nu är det sportlov i en vecka, sen prao i 4 veckor :D

honor society


woohoo! Snacka om en som är stolt!? Haha okej jag fick denna komentar för några dagar sedan, men skit samma! :D Honor Society skrev: Happy Birthday Jessica!!! We hope it's the best, most epic birthday ever :) till mig på myspace för er som inte ser! haha har deras låt som ringsignal :D

ps. Pernilla skrev en kommentar om vilket redigeringsprogram jag använder och det fanns ingen länk så om du läser det här; Jag använder picasa 3. Jättebra redigeringsprogram för nybörjare som jag + att det är gratis:)


collage


haha hade tråkigt så jag satte mig och gjorde ett collage x)

hehe

Måste komma ihåg att köpa gurka till imorrn!
har tråkigt på datakunskapen just nu!

jag måste få berätta...

...en fruktansvärd sak som hänt idag. Min iPod slutade fungera!!!!! :O:O:O Vi ska lämna in den så de får laga den! Eller om jag får en ny, vad vet jag! Men gaaaaah, hur ska jag överleva utan den!? nä det var ungefär en av de hemskaste sakerna som kunnat hända.

nu har jag varit på gymmet också! Skönt var det. Jag sprang extra länge som uppvärmning för jag tänkte kolla hur det var med foten. Det funkade inte så bra på löpbandet, så då provade jag den andra maskinen, haha vet inte vad den heter men skitsamma. Det funkade lite bättre :D


Nu har jag pluggat litegrann, måste dock öva MYCKET mer eftersom nästan ingenting har fastnat än. Och det är jobbigt att skriva på datorn just nu för de tog stick-i-fingret på sjukhuset idag - på båda långfingrar. De ska egentligen ta blodprov genom en nål de sticker antingen i handen eller armvecket, men jag är snål och vill inte ge blod på det sättet tydligen. Haha under alla år har de bara kunnat ta blod på det sättet en enda gång. En gång på 10 år :P Mina blodkärl hoppar undan när de sticker mig, fast ibland så hinner de sticka i ett blodkärl och slangen fylls. Men direkt blodet når burken där allt ska samlas slutar det. Fattar inte hur det är möjligt, men så är det iaf :P



så ser mina händer ut just nu. Ett stort plåster på vänster hand där de försökte sticka mig. Sen två blåa barnplåster på varje långfinger där de tog stick-i-fingret haha :P Vackert.

Men nu känner jag att jag MÅSTE plugga. Och erika om du läser det här så loggar jag nog in på msn sent ikväll efter jag är klar :) haha :P


nordisk forntid och medeltid

nu är jag hemma! Eller jag har varit hemma sedan 5, och snart ska jag börja gå upp till gymmet. Jag missade träningen idag med laget, men eftersom det är gymmet idag så kan man ju fara dit själv och göra övningarna! Så jag missar inte så mkt idag ändå!

Efter jag har varit på träningen ska jag gå hem och pluggapluggapluggaplugga på svenskan. Kan inte mkt om nånting just nu och vi har prov imorrn. Så det är väll bäst att ta sig tid att kolla på papprena om nordisk forntid och medeltid. Låter jättekul, eller hur? Tycker inte sånt är kul att jobba med, och kommer nog aldrig tycka det heller. Jobba om Tor,Oden,Freja och alla andra möjliga gudar som fanns är inte min grej!

hursomhelst, tycker jag att det inte har blivit så mkt bilder i mina senaste inlägg så därför ger jag er nu denna bid;

-bara för att!

nä, nu ska jag ta och pallra mig iväg till gymmet
ciao

onsdag 12,55

sitter och väntar på att mamma ska hämta mig så vi kan fara till sunderbyn sjukhus! Tråkigt värre. 25 minuter kvar innan hon kommer, så då var det lika bra att jag gick upp till datasalen. Måste komma ihåg att plugga svenska ikväll eftersom vi har prov imorrn, och jag glömde plugga igår. Kom på det igårkväll när jag skulle gå och lägga mig, så det var ju alldeles försent!

the veronicas


abc....

idag tog jag 11.25 bussen hem för jag skulle besöka praoplatsen ;) Det gick bra, och alla var jättesnälla! Barnen var så söta hahaa ;) När jag kom började jag prata med två småtjejer som visade vars jag skulle :D haha nu är det bara att vänta tills v.11 då :D
har även hunnit gå förbi stefan och uppdaterat mitt gymkort! Så nu funkar det igen ;)

löfte

Nu har jag ju faktiskt lovat min mentor att jag ska lägga mig innan tolv och det är bara en halvtimma kvar! Har en tendens att lägga mig alldeles försent, och idag pratade jag och mentorn om några tester vi har gjort med skolan! Där hade jag två riskfaktorer, och en av dem var sömn. Jag får för lite sömn och det kan vara därför jag ofta har ont i huvudet! Så nu ska jag hålla det löftet och lägga mig INNAN tolv. Det är bäst jag drar mig från datorn nu då. Så God Natt och sov gott, för det ska jag göra ;)

coldplay


gillar musikvideon till viva la vida.

jag ork it

jag fattar inte hur jag ska ta bort det gröna som är på sidan här →
och jag har försökt hitta det men nu ork jag it söka nå mer! haha

Idag vaknade jag av väckarklockan!!! Det har börjat bli lite ovanligt. Sedan har jag ringt till praoplatsen idag och hon som ska vara min handledare verkade vara trevlig! Tur var väll det! haha :D ska komma på besök imorgon klockan ett och jag lääääängtar! Kan knappt vänta till praoen! Det ska bli så skönt att komma bort från skolan ett tag och göra annat som man tycker är kul! Så det blir att ta 11.25 bussen hem imorrn = sköööönt! :) har även installerat ett nytt bildredigeringsprogram på datorn, (som jag inte riktigt minns namnet på) som är väldigt bra, även fast jag inte riktigt kan det så bra! :)



nä, nu ska jag gå och borsta hajna, he-he!
ciao

ursäkta

du/ni som läser bloggen nu ser att det är loite konstigt alltihop. Det är för attt jag håller på med en ny design. Faktiskt ett bra tidsfördriv när man har tråkigt. Men jag har en annan blogg (!) där jag ska försöka få ordning på designen, för jag tror jag måste göra om alltihop, men om jag inte blir nöjd är det ju bra om jag har kvar litegrann i den här iaf ;) så uppdaterar sen :D


pic


söndagkväll

tjo :)
ikväll har vi träning! Ska jogga inne pga att jag har haft ont under foten idag och igår! Så det är väll bäst att ta det lungt. Idag har jag hunnit med mycket! Läst ut Burning Up boken, nästan läst ut "Som jag vill vara" (har typ 50 sidor kvar), fått besök med mera.Nu måste jag gå! Uppd. senare ikväll tror jag!
ciao

uppd.
nu har vi tränat. Det krampar ändå under foten........
Nu ska jag snart gå och lägga mig! Pratade med erika, och frågade henne vad klockan var. (Min klocka funkar it) och den var tydligen halv 12. Så det är väll bäst att gå och sova snart. Har tänkt börja aktivera mig lite mer på facebook nu! Fattar inte mkt av det än, men det kommer väll med tiden x)

MÅSTE RINGA PRAOPLATSEN IMORRN!!!!!!!!!!!!


gonatt.

honor society och jonas brothers


 

honor society med "don't close the book" - på den här videon är dom väll inte SÅ bra, men det är det bästa ljudet på liveversionen :D Så därför la jag in den haha :)

Jonas Brohters cover på " I'm gonna getcha good" - BRA!!! hahah gillar den covern ;D

btw, jag har en ny älsklingslåt! :D lägger ut den här sen kankse ;D ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH DEN ÄR SÅ HIMLA BRA! LOVELOVELOVELOVELOVELOVE IT! haha och jag överdriver inte ens där!

kan ju säga att jag är nöjd med det jag fått än så länge på min födelsedag:D
-burning up boken :D
-Pengar
-Pengar
-Pengar
-tre tröjor

haha pengar var ju det jag har önskat mig, eftersom det lär behövas i sommar :D ska ju både på konsert och kanske till Paris eller så :D sen är det alltid br att ha pengar till pdol,lulekalaset och sånt :D

grattis

grattis på mig själv! 17 år idag:D (den är ju över 00.00 nu så det är ju tekniskt sett den 22/2) haha :D




har inte gjort så mkt, nu ska erikas och mina fiskar heta Purjo och Hamster! Kanske Hamsters namn ändras, vi får se när vi har köpt dem. Han kanske inte ser ut som en Hamster men ajja.. :) Ska snart gå och sova hade jag tänkt, men ska se om det går nått sevärt på teve! Haha!

och ikväll har det ju varit JBlivechatt:D kul var det att se dem igen:D
Missade dock melodifestivalen, jag ville ju se Molly sandén, men skit samma!

Galenskaparna - macken


ÄLSKAR DENNA LÅT :D

fredag

var ligger landet där man böjer bananerna?
-en fråga jag ofta brukar fundera på... Hehe nä, men erika skickade en låt innan träningen ikväll och då sjöng de så ;P Haha den sätter sig på hjärnan direkt! kommer säkert börja gå runt och sjunga den på skolan x) (hoppas inte)

Idag är min egna fredag den 13.
Allt som hänt idag är otur. Eller inte allt, men det mesta.
♦Glömde ringa praoplatsen
♦Blöda näsblod som jag annars ALDRIG gör
♦Kramp under foten (en av de värsta gångerna idag)
♦Fick skavsår när jag gick till träningen
♦Har JÄTTE ont i kinden (vet inte hur jag ska förklara vad jag gjort men.. ont gör det!)
♦Glömde spara en uppgift jag hade gjort på datorn (dock hann jag skriva ut det)
♦Vaknade inte av väckarklockan. Skulle upp kvart i sju, så jag skulle hinna duscha, men det hann jag inte med eftersom jag sov till tio över sju!
♦Glömde engelskaboken på skolan, och jag tror att vi har läxa till på måndag

hmm.. nä, det var nog allt!
det är skönt att den här dagen är över snart. Får se vad som hittas på imorgon, men nu är jag för trött för att göra något.
ciao

tjaaaaaaaaaaa

nu är jag hemma :) eller jag har ju varit det ett tag men...
Iaf så började jag helt plötsligt blöda näsblod nyss;o vet inte varför, för jag brukar ju inte göra det! Har gjort det kanske två gånger, och det var för att jag fick en fotboll på näsan, men nu började det bara sådär ;o haha konstigt..

Ikvällär det träning som vanligt. Fredagsträningarna brukar ju inte gå så bra för mig, men vi får se hur det blir ikväll!

 
På söndag fyller jag år :)

skolan

Sitter i skolan och skriver klart lite arbete som jag måste lämna in idag. Bussen hem går kvart i två, så jag har iaf tid på mig. Har även ttänkt ringa till min APUplats och bestämma när jag ska komma dit på besök. Vill ju fara dit på tisdag, så ´hoppas jga kan komma då! :)

Nä nu ska jag fortsätta med det jag håller på med x)
ciao

remember the titans

jag såg inte sexdrive, det blev remember the titans. Den är lika bra varje gång man ser den :) Nu ska jag snart gå och sova, så gonatt


take me on the floor

tjo!
idag hände det inget speciellt på skolan. Hade ett matteprov som var ganska svårt. Får se om jag klarar det, man får ju hoppas iaf:) och igårkväll bestämde jag och erika oss för att vi ska köpa fiskar! De ska bo hos mig och heta Doris och Nemo. haha det blir lite närmare sportlovet vi ska köpa dom ;) Har laddat ner en film som heter "sexdrive" som erika tyckte jag skulle se så jag får nog ta och se den ikväll :P

pop it, lock it, Poka-Dot-It

har just varit på träning. Gymmet var det idag och jag känner av latsdragen. Nu ska jag ut med hundarna i kylan. Intressant... Ingen läxa, så det blir kanske att se någon film senare ikväll. Kul att veta.

ciao.


live like you are at the bottom even if you are at the top! - JB

har typ it nå att skriva här, så ska nog bara skriva om det händer något nån gång!
Eller jag kan ju skriva om idag. Vi hade skridskor på gympan imorse! Det gick ju som det gick, men äntligen fick jag ett bra par skridskor. På hortlax fick man fula/trasiga/för stora skridskor, men nu fanns det ändå fräsha skridskor:) Iaf så slutade vi halv tre idag. Vi har gått igenom lite saker inför praoen vi ska göra v. 11 - 14 så det kändes bra :) Längtar jättemkt tills då! Slippa fara till skolan i fyra veckor! + att vi har sportlov veckan före, och efter praoen går vi tre dagar sen är det påsklov ;D sooooft.

Det var allt jag hade att skriva idag.
ciao

vanlig måndag

idag hade vi skola och sen for jag och emilia direkt på träning, som alla andra måndagar! Men idag fick vi iaf sovmorgon till halv tio :) Nu sitter jag och kollar på ett vänneravsnitt som vanligt, och måste snart plocka ihop i mitt rum! Pappa fyller år imorgon, så måste städa litegrann! x)

Justde! Har blivit utmanad av erikav! Men den gör jag en annan dag ;) ork it göra den nu haha!

så söta




haha


haha så dålig x)

ozzy



ozzan ville vara modell idag :) snygg eller hur? :)

aha yeah

Nu kan jag ju berätta vad jag gjorde igår :)
Det började med att vi hade träning. Dock så var den väll inte så speciellt fokuserad, för på fredagar är jag alltid så trött och flamsig. Jag har kommit fram till att fredagar inte är en bra träningsdag. Men iaf. så slutade den halv åtta, så då for jag hem, duschade och sånt. Sen kom erika och hämtade upp mig så for vi till Mia. där var vi till hmm.. kanske 11. Sen GICK vi hem. Det var kallt, typ 25 minus! Jag följde hem till erika och var där till halv ett kanske. Sen gick jag hem. Och kallt var det. Är alltid så trött på fredagar som jag nyss skrev. Idag ska jag och mamma kanske till mormor och morfar ett tag! Vi ska kanske äta middag där, men vi får se hur det blir med den saken.

ciao ♥

alla <3 dag

snart ska vi bort! Min lillkusin har ju fyllt år och vi ska dit med present :)
så ska gå och göra mig klar nu!
Har sett JBs uppträdande på grammygalan igen, för det är ju repris ;)
Och just nu är det katy perry på teve, och jag tycker inte att hon är så bra live! Men så är det x) Och idag är det ju alla <3 dag förresten! Så, grattis alla <3 dag på er!

Nä nu måste jag gå och göra mig klar!
ciao

fredag den 13

idag är det äntligen fredag! Fredag den 13! Men inte har jag haft otur idag inte! Tillexempel vann jag i ett kortspel som jag aldrig spelat förr över några andra som hade spelat det! Haha jag är bra. Men det var inget kul kortspel kan jag ju säga..
Har märkt att jag har slutat vakna av väckarklockan... Vaknar alltid då mamma ringer kl sju! Jag har planerat två dagar i rad nu att jag ska upp och duscha på morgonen och ska upp kvart i sju ist. Men eftersom jag inte vaknar av väckarn hinner jag inte! Tur att jag duschade kvällen före! Men jag kan inte ha utsläppt när jag duschar kvällen innan, för då är mitt hår så flygigt och statiskt! Hehe x)

Ikväll klockan sex har vi träning! Ska nog gå bra, men igår på träningen hostade jag ännu mer än vad jag gjorde innan! Så jg får nog ta det lite lugnt! För jag har fortfarande hosta + ont i halsen!

Nu ska jag se ett vänneravsnitt tror jag :) hehe 
ciaaaaaooo 

inseprabale


right round

Torsdagar slutar vi kl ett, men idag kändes det då som om vi gick till 4! Är trötter nu, men snart (om ca tre timmar) är det träning så jag får vila lite innan det! Senare ikväll är det en film på, hör och häpna, TVÅAN ;O brukar ju aldrig vara något där, men ikväll var det nån film 22.30. Minns inte vad den hette, men som det stod i tidningen så skulle den vara ganska bra iaf :)

piratebones

tjo! ska bara säga gonatt!
har tänkt se lite på teve, sen blire att soooooova!
är trött, och imorrn börjar vi 08.10 ;/ tungt.
 
måste bara tillägga att jag hatar mitt internet! Det har blivit så seeeeeeeeeegt! Ibland går det väll snabbt, men för det mesta tar det typ en och en halv minut när man ska gå in på en ny sida! ;s


ozzaaaaaaan säger också gonatt!!!!! x)

do you think that you can handle it?

Halv fem till halv sex hade vi träning. Vi var på gymmet idag :) och det gick väll ganska bra! Haha körde ju faktiskt med vikt på frivändningar denna gång ;) jag blir starkare! Sen, I slutet på träningen visade Stefan oss en ny övning, med en pilatesboll! Den var svår och jobbig! Den tog i magen! Eller den skulle då det, men jag kände mest i armarna x)


Nu ska jag se ett vänneravsnitt
ciaoooooo


blablabla.



 

Idag efter vi hade varit på nolia som förövrigt var helt onödigt enligt mig, gick vi på stan! Då köpte jag skor (converse ;D),concealer och hudkräm! På nolia fick vi pimpa tandborstar! Så den tandborsten till vänster är pimpad av mig, och den andra tandborsten fick vi av umeå universitet typ ;P haha!

musik

Tjo!
har påbörjat säsong 5 av vänner nu :) en av de bästa serierna ju :D
segemyhr är också en av de bästa, men tyvärr finns ju bara 5 säsonger och dom har jag sett klart:) jag får nöja mig med vänner, och där finns det mååånga säsonger ju haha! :D
Nu sitter jag bara och lyssnar på braiga låtar på youtube:)
tex:
♥Jb - play my music
♥Flo Rida - Right round
♥Natasha Bedingfield - Pocket full of sunshine
♥Flo Rida - Low
♥JB - That's just the way we roll
♥Erik hassle - hurtful
♥Chris Brown - With you

Undrar vad man skulle göra om inte musiken fanns..... Vad tråkigt allt hade blivit! Då hade det varit mkt som inte hade gått att göra! Tack den som uppfann musik säger jag bara!

Music's in my soul
I can hear it, everyday and everynight
It's the one thing on my mind
Music's got control
And I'm never letting go, no no




ciaooooo

pics








tisdag

Idag for jag hem från skolan! Är sjuk, har ont i magen och halsen! Jag hade också huvudvärk men den har som tur är gott över :) Jag har bara vilat och sett på teve typ. Sen har jag försökt läsa boken jag lånat av skolan, men det gick inte. Jag kunde som inte koncentrera mig på boken haha.

Men imorrn ska jag då på skolan, för det är nånting på nolia! Dock så slutar vi så tidigt så vi hinner bara vara på nolia = ingen lektion:D


eyecandy

träningen gick ändå bra! Men har lock för öronen.
Nu funderar jag över en väldigt konstig sak. Jag sov bara cirka en och en halv timme inatt, och jag är inte trött? Inte ens lite.. Hmm konstigt! Alltså jag var uppe till typ fem, fast sen när jag la mig så kunde jag inte somna direkt utan det tog ett tag. Jaja, det är väll bra att jag inte är trött nu iaf, för då hade det blivit jobbigt sen ikväll om jag hade lagt mig och vila nu! Då hade jag aldrig kunnat somna ikväll ju!

eyecandy
  
 
längtar till lördag då jag ska se grammygalan igen! De var ju så bra så man kan ju inte låta bli att kolla på dom en gång till! :)

jb and steve

tjo! Idag när jag vaknade hade jag inte så ont i magen faktiskt :) men sen kring nio började det kännas! Men det gick ändå att vara kvar. Snart har vi träning och nu ska jag fara! fastän jag har ont i magen, så får se hur det går!

en video från när jb och steve uppträdde;
 
åh så bra!  Synd att de inte vann...
äh, det kommer nya chanser för dom tror jag nog :D

grammy awards

en halvtimma kvar.. eller en halvtimmma kvar innan själva programmet börjar! Sen vet man aldrig när JB ska sjunga. Kommer säkert vara i slutet men sånt är livet. Kommer kanske uppdatera sen inatt om jag orkar. Det är inte säkert haha :)

uppd. 03.00
Man har fått se glimtar av jb :) sen så har bland annat coldplay vunnit ett pris, minns dock inte i vilken kategori! De har också sjungit en sång! Och kid rock har också uppträtt:) han sjöng bland annat "sweet home alabama" eller den kanske heter "All summer long".
Miley Cyrus och Taylor Swift uppträdde nyss med taylors låt "fifteen" tillsammans. De var duktiga tycker jag :)



ps. har jag upptäckt att kanal 9 har många pauser!


NU HAR JB SJUNGIT BURNING UP OCH SUPERSTITON MED STEVE WONDER!! :D dom var så bra!

uppd. ca 03.30 jb vann inte :(

tick tack tick tack....

orkar inte gå ooch lägga mig! Ska ju ändå upp om ca en och en halv timme :)
är inte ens trött ;o Men snacka om att tiden går sakta.....
lite bilder jag tog bara för att fördriva tiden;



00.29 -omg (eller ska jag skriva omj ;) ) va det går sakta!

 

kul jag har ens................. not
har fortfarande ont i magen! Eller blindtarmen. Det gör ont när jag lägger mig ner också, så det är ju faktiskt lite bra just inatt, för det kanske är orsaken till att jag håller mig vaken? :)
men ni andra, som inte ska vara uppe hela natten säger jag godnatt till :)

ffe


"We're currently experience a high volume of users,
Check back in a few minutes!"

Såhär står det väldigt ofta när man ska gå in på ffe!
Speciellt den här tiden, då det är många från USA
som är inne, eller det tror iaf jag är orsaken :)



Iaf, så har jag bestämt att hoppa över träningen idag. För jag har så ont i magen så jag kan då inte springa. Men det är nog blindtarmen igen, för det känns så iaf! Mamma har också problem med den! Hennes blindtarm 'luras'. Man kan inte operera bort hennes för hon har bara ont ibland typ ;/ ajja, jag har det ju inte så ofta om det nu är så att jag också har problem med min blindtarm..

Nu ska jag vila, sen ska jag kanske se på nån film eller så.. 
ciao

don't bring flowers

Jag har fortfarande ont i magen :/ men huvudvärken har släppt!
Igårkväll såg jag step up 2 på iPoden bara för att testa :) Eller jag såg inte hela filmen, kanske en tredjedel men skitsamma!

Inatt blir det att ställa klockan på 02.00! Ska upp och se grammy awards 2009! Det går repris den 14/2 11.30 men jag vill  inte vänta så länge! Programmet slutar ca05.30 sen ska jag gå och lägga mig i en och en halv timme, sen upp till skolan kl 07.00 :) haha jobbigt, men så är det ibland.

Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead


Jag gillar Erik Hassles röst, den är väldigt speciell :)

sjukling




ozzy och jag har sett melodifestivalen i brist på annat.
Är sjuk, ont i magen och har huvudväärk! Så det har varit skönt att bara vara hemma!
Har förövrigt laddat in en film på min iPod :) Min favoritfilm! Step up 2 - the streets!

Nu ska jag se wallander - mastermind
ciao

BURNING UP

JAG ÄR GLAAAAAAAD :) beställde just
burning up - on tour with the jonas brothers
5-8 arbetsdagar tar det! Kan knappt vänta! :D

Det här gjorde min dag! Har ont i huvudet, men helt plötsligt känns det inte så jobbigt längre! Ska nog gå ut med hundarna för ibland hjälper det mot huvudvärken:) frisk luft, men dock så snöar det gode så mkt... Äh det gör inget, jag är glad ändå :D

raggningstips

Igår när jag och emilia skulle vänta på skjuts hem, så väntade vi i glasentren för det var så kallt ute! Då hittade vi en "raggningsmanual" som är gjord av några andra elever på skolan! Haha, det var lite kulatt läsa!



Lite av det som stod i den:
Det här får du inte göra när du raggar tjejer:
- vara stupfull
-skryta
-få tjejen att framstå som sämre än dig
-Prata om ditt ex
-Kladda och taffsa
-Ragga på två tjejer samtidigt

Det här får du inte göra när du raggar på killar:
-Spilla din grogg på killen
-Vara odräglig
-Prata om sitt ex
-Inte spy,fisa eller lukta svett
-Vara för "på"

Raggningsrepliker som kan funka på killar och tjejer:
-Hej vad gör du?
-Vad söt du är
-Jag tycker om dig

(hehe den var väldigt rolig att läsa iaf x) för det stog så lejda saker i den! )



3d

 
Den här 3d fimen ska nog visas i 3d format i sverige också :)
det är iaf några stycken (inklusive jag) som ska skriva ett mejl till sf och fråga :)
men då kommer det säkert vara i typ stockholm eller så, och jag har ju inte tid att fara dit närsomhelst!
hehe, lite långt att fara bara över dagen ju x)
men ska iaf köpa filmen när den kommer ut :)

saik-isk

jag for ändå och kollade på fotbollen :)
och saik gick till final (yääääh)
men förlorade dock! Fast 2-1 mot isk är bra!
För saik är div4 och isk är div2 å det säger ju en hel del!

Nu ska jag snart sova, blev så trött när jag kom hem och satte mig framför datorn!
ska bara kolla runt lite på de bloggar jag följer sen är det nattinatti!eller tevetittande innan jag somnar såklart ;D


träning

kl sju har vi träning, sen får jag se om jag orkar fara till domarcupen!
skulle ju vara kul, men vi får seee ;)
måste snart börja packa/byta om, men måste först lyssna klart på:

Beyoncé - Single ladies

ps

 
mina photoshopskillzzz ;)
haha, den bilden på kevin gjorde jag på typ 2 min x)
så den är inte så speciell hehe men den andra tog lite
längre tid, fast den är väll också enkel att göra för de som kan photoshop!
men nu är det så att jag kan inte använda mig av det så nu blir det såhär fint helt enkelt :)

ps. på den första bilden skrev jag att deras konsert ska vara på MIN födelsedag :D hade ju varit drömmen!
ocjh att det kostar 600 kr, för jag har egentlingen INGEN ANING om hur mkt en biljett kostar;)
men det får jag ju veta i sommar då jag ska fara och se dom :D


@ school

nu sitter jag på skolan och har datakunskap!
dock så är jag klar, så jag sitter och lyssnar på justin bieber - with you!
 
så söt!


idag hade vi iaf sovmorgon till tioo över nio :)
sen slutar vi ju 20 över 12 så det blir en soft dag :)

kevin


ooooooooooh nice :)

bajzzzz

nu råkade jag förstöra min design...
orkar inte fixa det ikväll så nu får det helt enkelt se ut såhär!
hehe

elsa 5 år


-vad är det värsta som kan hända?
-när jag ser nån bråka på dagis
HAHAHAHA så söt!

skotta

idag var det snöstorm ute! och i helgen ska det typ snöa en halvmeter;o
vi slutade skolan kl 1,då gick emilia till stan (tycker synd om henne som var tvungen gå dit i snöstormen!)och jag satte mig med lunka,jonte,andré och erik och väntade på bussen. sen kom också några ur bf1c. Sen gick vi till sjukhuset och hoppade på bussen där! När jag kom hem så väntade jag på att mamma skulle komma. Då gick vi ut och skottade x) jobbigt och kallt, men vi fick hjälp av pappa när han kom hem och det var ju tur, annars hade vi nog fått skotta till ikväll!

Har kommit på att förr så skottade jag skitofta, gick alltid ut när pappa skottade! Ibland så gick jag ut direkt jag kom hem från skolan och skottade hela infarten alldeles själv! Men nu händer det väldigt sällan att jag hjälper till att skotta! Det är ju så tråkigt, och kallt!

nu ska jag ta och se nån film eller så....
vi får se.
ciao

THE WHEELS ON THE BUS


haha var bara tvungen  att lägga ut den här låten :)

lets walk for a minute..

idag var det tester med alla ettor som går i frejahuset! ändå lite jobbigt, man skulle testa rörligheten, konditionen och styrkan! Sen hade vi lunch, och klockan ett var det skoldans... Dansade med emilia så det gick ju bra x) men kändes dock lite onödigt att stanna kvar, eftersom annars hade vi kunna ta 11.25 bussen hem, men vi var typ tvuna att gå på dansen om man vill ha högre betyg i idrott. Så det blev att ta kvart i två bussen ist.

Nu har jag installerat en till ljudenhet, så jag kan se på alla filmer jag har på datorn nu :) förr kunde jag inte höra något ljud på alla filmer, det var bara vissa som fungerade.



youtube

gaaaaah! jag blir tokig! youtube.com fungerar ju inte ;o
eller är det bara för mig det inte funkar?!?!

rubriktext

låååång skoldag idag! slutade typ 3!
men imorrn är det lite kortare dag :) fast dock har vi ingen sovmorron, för vi har fms - tester!
sen kl ett (vi slutar typ halv ett) är det skoldans! hehe, ska nog inte dansa :P eller om man bara behöver dansa förbi gympalärarn så kanske. x) jag suger verkligen på att dansa! jag måste ändå vänta på bussen till kvart i två så jag ska iaf dit och se!

Just nu ser jag segemyhr (y) snart ska jag nog plugga på engelskan också...
har 26 glosor till imorrn, kul.
Men dock så har vi ändå ingen annan läxa, iaf inte vad jag kommer på x)

måndag

orkar inte med att gå upp så tidigt varje dag! är verkligen ingen morgonmänniska länngre som jag var förr! Usch.
Längtar till helgen så man får sova tills man vaknar av sig själv!


Iaf. idag efter skolan åkte jag och emilia direkt till träningen! Utanför gympasalen var det typ 3 småpojkar (eller var det 4?) som var lite lejda :P haha de kollade genom fönstrena och knackade på dörrar och fönster hela tiden x) sen när vi gick fram blev de skiträdda och skrek x) jaja.....

Låt jag lyssnar på just nu: Chris brown - with you


goooooosh! är så trött så jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu! haha
men jaja, skrev bara för att skriva, har egentligen inget vettigt att skriva  just nu så jag tror jag slutar detta inlägg här!

godnatt allihopa

jag kunde vara med på träningen =)
det gjorde inte så ont i början, men sen i slutet när vi spelade började det göra ont!
men det var bara 5 min kvar av träningen så jag missade ju som inget x)

nu ska jag gå och borsta tändernaaaaaaaaa,
sen ska jag nog sova :) är tröttt


en skitbra låt av ett svenskt band:)

lady gaga


Starstruck
 
haha älskar;
"groove slam
work it back
Filter that baby
bump that
track

groove slam
work it back
Space cowboy
just play that track
Gaga in the room
so starstruck"


PS: DETTA ÄR MITT 200:de INLÄGG :)

söndag

Igår när jag vaknade skulle jag ut  med hundarna eftersom mamma och pappa skulle till storheden!
Efter att jag hade varit ute med hundarna gick jag ut och skulle fota lite, men hann inte vara ute så himla länge.
Några kort jag tog och redigerade lite;

   ← klickbara bilder
 


Igår på dagen(precis efter jag varit ute och fotat) kom min minsta kusin magnus förbi och lekte lite med hundarna!
Men ozzy var inte så busig som han brukar vara så det blev att vi såg på barnkanalen och litegrann på simpsons!

Nu sitter jag bara framför datorn och gör ingenting! ska nog se på teve eller nått! Träning ikväll, vet dock inte om jag kan vara med ;/ har ont under ena foten och lite i magen ;s Men jag hoppas att det blir bättre till ikväll :)

ciao