Kings of leon - Use somebody.

Tjo!
Idag har vi fått jobba riktigt hårt. Vi har vikt maddrasser och filtar. Vi har sorterat och kastat använda sängkläder i påsar. Vi har vikt ihop bord och bänkar. Vi har bärit bord och bänkar. Haha, riktigt jobbit var det, speciellt när det har varit så himla varmt! Ikväll var jag och Lisa och såg fotboll. SAIK mot trångfors, och SAIK vann :D 4-1. Sedan for vi till lisa och var där ett tag, för att sedan fara ut och cykla. När jag kom hem kände jag mig helt plötsligt illamående och jag spydde. (onödig info.) Men det var för att jag var hög i blodsockret!

Nu sitter jsg och väntar på att mitt blodsocker ska bli bättre, sedan ska jag sova. Känner mig grymt trött, och det beror nog till stor del på värmen. 


en bra låt av kings of leon :D

The Fray - You found me (Acoustic)


Nothing else I can say

Tjaaaa!
Idag fick vi sluta kring ett, men hade lika gärna kunnat gå hem halv 10. För då var vi klara med alla borden vi skulle bära in, sedan satt vi och väntade i typ en timme, och sen fick vi lunch. Sen gjorde vi inget mer utom att stoppa in några drickor i en kyl. x) Så himla soft att vi bara behöver jobba till torsdag. Sen är vi klara med sommarjobbet! Och nu börjar vi klockan 9 varje dag, och vi går inte full dag ens. Haha!

Imorse var det inte så varmt, så jag tänkte att det säkert skulle börja regna och så, bara för att PGS var över. Men solen kom ändå fram sen, och det var ju skönt! :D 

Jag säger bara en sak: AJ!
HAHA kolla 0:15!

nick and norah's infinite playlist

nick and norah's infinite playlist - den filmen såg jag :)
Jag tyckte den var rätt bra! Här är trailern för filmen:
Och här är en beskrivning för den som inte orkar kolla på trailern ;)

Två ungdomars vägar korsas om och om igen under en sömnlös natt i New York, då det som gäller är blandband, rockklubbar, hög musik och sena nätter.

Nick hänger ofta på ett av New Yorks indierockställen i ett desperat försök att läka ett krossat hjärta samtidigt som han tröstlöst försöker lära sig spela bas. Norah ifrågasätter det mesta vad gäller omvärlden.Trots att de inte har någonting gemensamt förutom musiksmaken, leder deras möte till att de tillsammans letar efter en hemlig spelning med deras favoritband. Händelser och hångel på de mest besynnerliga ställen gör natten oändlig och oförglömlig.

(taget från: www.discshop.se)



Tumbeling down

Vi behövde inte jobba mycket idag. Vi började två och for fyra. Vi letade dock efter Pekka, men hittade han ingenstans, och vi hade ju gjort klart allt vi skulle göra. Sen var det några andra som sa att vi kunde fara eftersom vi inte behövdes ikväll. Vi for och såg finalen f-95, men tyvärr blev det 2-1 till det andra laget. Lite surt, de har kommit tvåa tre gånger i rad nu.

Beyonce - Halo Remix


Nu ska jag se om det finns någon bra film att se.
Imorgon börjar jag klockan åtta!

ingen rubrik

Vet inte vilken tid jag börjar jobba idag, men jag ska snart fara in till nolia iaf! Om jag hinner bli klar. Vill se f-95s match, eftersom de spelar semifinal kl12. Hoppas de går vidare och vinner! Så får de vara med om samma sak som jag och hela f-92 fick känna. Att vinna Sveriges näst största fotbollscup! :D WIIIIIIHOOOOOIOIIIIIO!

Nä, nu måste jag gå och blåsa håret torrt.

Lördag

Tänkte visa en bild på alla väskor vi har varit tvugna att packa om i veckan:
'
Tror det var 700 någonting. Grymt jobbigt! Vi var 5st som hjälptes åt!

Iallafall. Trodde jag hade fått något virus av något slag på datorn alldeles nyss, men som tur var hade jag inte det. Det var falskt alarm! Men bakgrunden böts ut till någon text där det stod att jag hade virus blablabla... Men jag startade om datorn och allt sådant har då försvunnit.

I övrigt håller jag på att dö av hettan. Kommer nog inte kunna somna ivkäll, för det är stekigt i mitt rum! Går typ inte att andas, för det är så kvavt!

'If I were a girl'

hahahaha

Ork it skriva något idag. Har väll 'bloggtorka' som alla brukar säga.

Film

Här är ett videoklipp av när Michael Jackson när han förs till sjukhuset:

blahblahblah.

Nu har jag jobbat klart. Eller vi fick sluta kring halv 10 istället för 10. Det var faktiskt många som köpte palt, fast ännumer som köpte toast och drickor! Det var ett ganska skönt jobb, lagomt mycket folk! Imorgon har jag morgon/dagspasset. Börjar kl 9 och slutar 4. Men vi går nog kring halv 4.

Nu ska jag ta och se lite på teve! 

SNYGG PHOTOSHOPBILD JU!!!
jag är väldigt nöjd. haha


_______

FIXAR DESIGNEN SEN! NU SKA JAG IVÄG.
JOBBAR TILL KLOCKAN 22!

fredag

Nu har jag varit ute i solen och stekt i kanske 1 timme och snart ska jag börja göra mig klar för jobbet. Jag börjar dock klockan tre, men vi hade tänk fara upp till heden och kanske stå i kiosken från kvart i två till 20 över två typ. Fast jag tänkte gå upp dit lite tidigare också, för att se någon match :-) Vi får se.

en sommarbild :-) (har laddat upp den förr)

Michael Jackson...

... har dött i en hjärtattack. 50 år gammal.
Inte för att jag var ett så stort fan av honom.
Michael Jackson i rullstol 2008.
Han såg ju ändå sjuk ut.

Tänk. han hade planerat att göra de sista uppträdandena i hans liv i London. Vet dock inte vilket datum han skulle göra det, men ändå. Tror det skulle ha skrivits grymt mycket om de uppträdandena. Men nu kommer det väll förmodligen stå mycket om MJs död ist.

You're the one living in the moment

Tjennnnnna.
Imorse började jag kl 10. Var inte mycket att göra på jobbet, så jag drev mest omkring och var lite social med alla andra. Har inte varit hemma något på hela dagen, för jag såg brommapojkarna - något ihopsatt lag från piteå och + Piteå - Djurgården. Så jag kom hem kring 21.30 kanske?

Heting geting Nick  har bra musiksmak:
Han har fått mig att börja lyssna på den här låten. Den är ju faktiskt bra! :-D

'You're the one living in the moment
I thought everything was sure
You're the one telling me it's hopeless
Don't know what I'm sorry for'

Hett.

Det är redan 28 grader (i solen) och klockan är inte ens halv nio! Det kommer verkligen bli en bra dag! Mamma kommer och hämtar mig kring halv tio och skjutsar mig till jobbet eftersom jag inte vill köra moppe när det är så mkt trafik. Måste dock cykla upp till ica kl nio för att köpa hårspray. Jag var utan igår, men det gick inte. Min lugg föll hela tiden ner även fast jag hade klämmor. Så det behövs verkligen idag, när vi ska stå och servera palt. (HAHA).

Nä, nu ska jag gå och blåsa håret och sedan läsa tidningen! 
Hoppas solen håller i sig hela dagen!

shulu.

Sovmorgon till 10 imorgon! 
Skönt.



Smokin' hot.



Onsdag.

Tjo! 
Idag var det riktigt varmt ute! Svettigt att jobba då! Före lunch fick vi ställa iodning i palt-tältet och efter lunch blåsa upp maddrasser i Christinaskolan. Vi fick även våra 'jobb t-shirtar' som är typ gröna. Imorgon ska jag jobba från 10.00-22.00. Tog på mig ett extra pass. Men imorgon ska jag fråga om jag kan byta bort kvällspasset. Kom ju på att jag vill se fotboll! Men vi får väll se hur det blir. Hoppas iaf att jag kan det!

ps. Idag fick jag hem mitt betyg. Hade MVG i 4st kurser!!! :D

hahahahaha

bilden talar för sig själv va?
om inte:
JAG HAR PHOTOSHOP CS4:D
Nu måste jag bara komma ihåg det vi lärde oss på datakunskapen :)

Pictures.


Har många mer bilder. Men orkar inte ladda upp dem nu. Får bli en annan gång :)

Paranoid.

Seriöst. Nu när vi inte har någon träning ikväll känner jag mig rastlös. Vet inte  riktigt vad man ska hitta på. Kanske tar mig en promenad med Ozzy. 

Justdet. Jag glömde ju nämna att jag och anna åt på subland idag, och det började S P Ö regna när vi kom innanför dörrarna som tur var. Vi tänkte att det skulle hinna sluta regna medan vi åt. men icket! Så vi gick till kappahl och där köpte jag mig ett paraply på rea för 34.50kr! haha, så nu ska jag alltid ha det i väskan. Man vet aldrig när regnet kommer!

En remix av Paranoid.

Tisdag.

Ser ni?! Såhär många väskor var vi tvungen packa om igår. + Att alla syns ju inte på bilden. Idag gjorde vi typ ingenting. Vi torkade bord, sen skulle vi vänta på några papper som han skulle kopiera åt oss. Men han glömde. Så vi satt från kl1 till halv3 och gjorde ingenting x) HAHA! lyckat.

En rolig sak hände dock imorse. Jag var nästan medvetslös pga jag hade så lågt blodsocker! Pappa kunde typ inte väcka mig, så mamma var tvungen komma hem x) Tydligen bet jag sönder en plastgrej, men jag har inget minne av det. Har typ minneslucka x) Lite kul, kom också i tid till jobbet, så det var bra jobbat Jessica! x) HAHAHAHA

Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 22

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Typ mamma? Fast är dock inte i samma rum som henne x)

3. Hur lång är du? 162 typ

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Wallander - Hämnden

5. Vem ringde du senast? Vet it, har just raderat samtalslistan!

6. Vem ringde dig senast? Mor min!

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Okej :)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Oftast sms 

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget av de. De är bara 'sambos' eller vad det nu heter.

10. När såg du senast din mamma? Tre minuter sedan kanske?

11. Vilken ögonfärg har du? Konstig Grön/grå-aktig färg

12. När vaknade du i dag? 07.00

13. Vilken är din favoritsång? Black Keys med JB

14. Vilken är din favoritplats? Hmm... kommer inte på något nu

15. Vilken plats föredrar du minst? Samma svar x)

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Bor i USA såklart!

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Rumpnissar under sängen.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Oj.. tror det var idag på fotbollen. Men jag minns inte åt vad!

19. Hur stor är din säng? 120

20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Typ trosor och sov t-shirt! 

22. Hur många kuddar har du i sängen? 2

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? Piteå

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? sockar. HATAR fötter.

26. Är du social? Beror väll på vilket humör jag är på.

27. Vilken är din favoritglass? Ben and Jerrys!

28. Vilken är din favoritefterrätt? Don't know

29. Tycker du om kinamat?  Mjo, det funkar väll.

30. Tycker du om kaffe? Ne.

31. Vad dricker du till frukost? Juice, om jag inte äter mjölk och flingor.

32. Sover du på någon särskild sida? Säkert omedvetet.

33. Kan du spela poker? Njaaa, kan jag väll inte påstå.

34. Tycker du om att se på film? Jodå, om det är en bra film vill säga.

35. Är du en beroendemänniska? Jag fattar inte? Men ja.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, ganska många faktiskt. 22/2

37. Vill du ha barn? Inte än iaf 

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och miniminilite franska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Saker x) HAHA

42. Äger du dyrbara smycken? Nja, kanske något. Men använder sällan smycken.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Jag vet inte.

44. Kan du rulla med tungan? Ja.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Känner många roliga.:)

46. Sover du med gosedjur? Nej.

47. Vad har du för ringsignal? Paranoid med JB.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Ett nagellack.

50. Flirtar du mycket? Nej.

51. Kan du byta olja på bilen? Nej.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste? OJ. Jag kommer inte ihåg. Längesedan jag läste en bok.

54. Läser du någon dagstidning? PT, och brukar kolla aftonbladets hemsida då och då.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.

56. Dansar du i bilen? Dansa i bilden? Är det möjligt ens?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix fm förmodligen.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vet inte.

59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Ingegerd!!!!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Haha typ 1 natt.


Today.

Har just kommit hem från fotbollsmatchen. Vi vann med 1-0, och jag är glad över det. Men jag är verkligen inte nöjd med matchen. Gjorde ingen bra match + att jag missade öppet mål pga en grästuva! Kunde lika gärna ha varit 5-0 till oss. Men som sagt: Jag är glad att vi vann iaf! För det var vi värda! :)



Battlefield.

Första dagen avklarad!
Gick bra, vi var tvungen packa om alla väskor för de hade typ packat dåligt eller fel eller nå. Det var  jobbigt och ganska långtråkigt, men nu är ju det värsta gjort. Tror jag iaf. 

Ikväll har vi match. Samlingen är om en timme! Ikväll spelar vi mot Arvidsjaur.




HAHAHAHA.


Paranoid.

Filmen var bra :-) Gillar wallanderfilmerna, jag brukar inte gilla svenska filmer så jättemycket, men nu när jag tänker efter har jag faktiskt sett många rätt så bra :-) Typ - Ondskan, I taket lyser stjärnorna, Wallander, Vi hade iaf tur med vädret igen, göta kanal 2  osv. 

Nu ska jag ta och kolla runt lite på datorn. Kolla bloggar, Rensa bland bilderna, Twitter och allt sådant som jag brukar göra :-) Sen ska jag försöka göra en tidig kväll för imorgon börjar ju sommarjobbet. TUUNGT att gå upp 7 säger jag bara.





I make the most of all the stress
I try to live without regrets
But Im about to break a sweat
Im freaking out
Its like a poison in my brain
Its like a fog that blurs the scene
Its like a vine you cant untangle
Im freaking out

Tjaahabaa.

Nu har jag varit ute och övningskört! Gick bra, och idag backade jag! Haha första gången för iår. Förra året backade jjag typ 2-3 gånger, men jag tyckte det var läskigt så jag hoppade helst över det. Men nu var det inte lika läskigt, mendet är inget jag längtar efter att få göra om jag säger så!

Nu ska jag se på en film:

Hopppas den är bra!

New.

Nu har jag gjort om IGEN. Men jag är ändå inte nöjd, så kommer väll antagligen göra om den snart. 

Imorgon börjar mitt sommarjobb. Det jag är 'nervös' över är att komma mig upp på morgonen. Jag gruvar mig! För det blir jobbigt att stiga upp klockan sju när man har fått sova hur länge man vill i en vecka! Annars känns det bra! Tror att det här sommarjobbet är kul, fast iofs så vet jag ju inte vad man får göra. Men jag tror det är roligare än förra. Då jobbade jag åt hemtjänsten och hade ingenting att göra. Det var väldigt slappt, men tråkigt eftersom de bara hade en sommarjobbare åt gången. Så man hade ingen att vara med förutom de som jobbade där, och de var gamla. Eller det fanns två i 20årsåldern och en var jag rädd för. Jag var tvungen att åka med han till några gamlingar, och han körde bil som en galning. Jag var livrädd för att åka med han! Han höll på att krocka ett antal gånger, mer behöver jag väll inte säga? 

Klockan fem har vi träning! Sen ska jag hem och se 'Wallander Hämnden'.

--------------------



GNIGHT.



Before the storm

Igår var jag hos Emilia! Vi åt, såg film, spelade kubb. Jag och Lisa var ett lag och vi spelade mot Emilia. Vi förlorade alla tre gånger! Fast första gången var det ganska jämt, men de andra två gick det lite sämre x) HAHA!

Snart ska vi till stugan! Ska kanske övningsköra dit. Det beror på om mamma vill det. Jag brukar bara övningsköra med pappa, för mamma är lite feg. Hon vågar inte, men hon har sagt att jag kanske får övningsköra. Men vi får väll se!

BLACK KEYS AGAIN.


Nu är jag ensammen hemma. 
Mamma och pappa har farit till stugan och Jimmy är någerts.
Men det är ganska sköööönt, för då kan man spela så hög musik man vill på min lilla CDspelare. Just nu lyssnar jag på Jonas Brothers - Black Keys.(det är min nya favoritlåt) Här är videon med lyrics och allt:
.
Ska snart hoppa in i duschen, ska fara till Emilia kring halv 6 tror jag!


Friday.

ÅÅÅÅH! jag vet inte hur jag vill ha min bloggdesign. Måste komma på något fint, men det är svårt. Så nu har jag den här tills jag kommer på någon bra. Fast jag kanske byter bilder i headern nån gång då och då, om jag orkar.

Idag är det midsommar :) Just nu är vädret sådär... Det är ganska molnigt, men det är då inga regnmoln som jag ser. Det är ljusa moln (ungefär som bilden jag har i headern, fast det är mycketmycketmycket mer moln nu.) Så vi får hoppas att det klarnar upp, eller iallafall håller sig såhär. Det får inte börja regna iallafall! 


Janet Leon - Let Go


Thursday

Idag hade vi intervaller på träningen! Jobbigt, men det var ändå en 'rolig' intervallträning :) Vissa övningar kan ju vara hur tråkiga som helst, men denna var faktiskt ganska rolig. Om man kan säga sånt om intervaller... x) haha. Imorrn är det midsommar! Tiden går så himla fort, hinner knappt med. Men på dagen vet jag inte vad jag ska göra, på kvällen ska vi vara hos Emilia och äta och göra massa annat.

Nu ska jag städa lite i mitt rum. Eller jag ska lägga in massa kläder i garderoben! Just nu ligger det kläder överallt, helt hopplöst. Men fick ett råd av Jessica, lyssna på LVaTT på hög volym samtidigt :) Det borde ju faktiskt fungera!haha! :)


Haha, kan ni fatta att det här är JB?! (feat common)
Inte riktigt deras vanliga stil kan jag ju säga! :)

ps. Tog bort menyn till vänster, med bilder. Det ser så olika ut från dator till dator, beroende på vilken skärmstorlek man har. Så då är det bäst att ha en som passar till alla :-)

LVaTT

Kolla vad jag fick idag! Det gick fort, behövde bara vänta en dag på att skivan skulle komma. Just nu sitter jag och nöter skivan, haha jag som aldrig brukar lyssna på skivor! Jag lyssnar bara på datorn, typ spotify eller youtube! 

Idag skulle jag vakna kring nio, men snoozade till halv tio, gick ut med hundarna (i solen!!) och sedan cyklade jag in till stan. Fast var bara där i typ 15min. Sen cyklade jag hem igen. Nu sitter jag bara och väntar på att träningen ska börja! Är skittrött så är inte speciellt sugen just nu! Förstår inte hur jag ska orka upp kl 7 på måndag då mitt sommarjobb börjar! kan bli tungt när jag är trött och gick upp halv tio! haha!

Pics.


Förstår ni hur grymt läskigt det var att ta de sista två bilderna?!

Hey Baby

Hey Baby
Why you treating me bad
Hey darling,
You know you make me mad
Going crazy,
Trying to figure out why you are leaving,
give me a reason

Please don't ask me to go,
I'm already gone, I'm already gone
Ooooo.
Please just leave me alone,
I'm already gone, I'm already gone
Ooooo.

Hey Baby,
What's the matter with you
Hey darling, you know your love isn't true
Going crazy
Trying to figure out why you are leaving,
give me a reason

HEY BABY
Why you being a fool
Hey darling
I was thinking to you
Going crazy
Trying to figure out why you are leaving,
give me a reason

Please don't ask me to go,
I'm already gone, I'm already gone
Ooooo.
Please just leave me alone,
I'm already gone, I'm already gone,
Ooooo.

Hey Baby
Why treating me bad
Hey darling
Why you making me mad
Going crazy,
Trying to figure out why you gona leaving,
give me a reason

Please don't ask me to go,
I'm already gone, I'm already gone
Ooooo.
Please just leave me alone,
I'm already gone, I'm already gone,
Ooooo.
Yeahhhh

Hey Baby

A perfect rainbow never seemed so dull.

Nu har vi varit hos Jennie! 
Efter det for jag och pappa ut och övningskörde. Det blev kring en mil. Vi körde först på vanliga vägen ett tag, sedan for vi på en grusväg. Och vet ni vad? Där mötte vi två renar som stod och latade sig på vägen. Så nu har jag fått vara med om mitt första renmöte när jag kört bil. Haha.

Ska lägga mig tidigt idag. Måste hinna gå ut med hundarna innan jag ska in till stan och lämna in min klocka. Så jag kanske måste gå upp kring 9-tiden. 
(haha, en bild jag har tagit för lääängesen på Ozzy)

World War III London.



Blah blah blah.

Haha, såklart att solen gick i moln direkt jag gick ut!
Menmen, that's life!
Idag fyller min kusin år, så vi kanske far till henne ikväll? 

Är det bara jag som har problem med blogg.se? Det går typ inte att publicera inlägg.. Eller det går, men man måste typ publicera det många gånger innan det fungerar... x) Det är lite jobbigt, så det här blir nog sista inlägget jag skriver för idag... Eller så inte :P Men orkar it publicera många gånger bara för ett inlägg. Men jag skriver säkert nått mer ikväll ändå x)

Fly with me.

Idag känns det som om sommaren är påväg! Solen skiner och det är varmt ute :-) Så ska passa på att gå ut nu, för jag har hört att det skulle vara sämre väder till helgen :/ Men vi får hålla tummarna på att det blir fint! :)

Innan jag går ut ska jag lägga in en låt här:
Jonas Brothers låt som var med i 'Natt på museet 2'.
Älskar när Nick sjunger 'Peter Pan and Wendy turned out fine' vid 3.07.
Haha :)


QUESTION

Justdet! Måste bara fråga en sak.
Ser min design ut såhär på eran dator? 
(klicka på bilden)

Vet ju inte hur den ser ut i era webbläsare, 
Jag använder mig utan Google Chrome, och där ser den iaf ut som på bilden! :)

black keys

Gissa vad jag just gjort?! Beställt hem LVaTT skivan :D
wihooo :) Köper typ aldrig cdskivor nuförtiden, men måste ju när det gäller JB ;-)


Matchen ikväll var jämn. Vi förlorade med 1-0. Men de gjorde målet när matchens 90 minuter redan hade gått, så orättvist kan man ju säga att det var. De hade för övrigt lånat in en från div2, och några från div3. (fast vi hade ju lånat från div3 också haha!) 
Men måste också säga att jag har nå cepe i mitt öga. Det rycker till i ögonlocket, och jag såg bara suddigt hela matchen. Därför gjorde jag väll några felpassningar x) För jag såg inte så bra. Dessutom ser jag bara med ett öga i taget enligt ögonläkaren, så det kanske var därför det var så suddigt x) Äh jag vet inte....

Nu ska  jag iaf sätta mig och se twilight, det var längesen sist!




Lines Vines and Trying Times

Idag har vi match! Har samling om en och en halv timme.
Så jag får fortsätta med designen sen, om jag orkar. Annars blir det en annan dag :)
Justdet. Jonas Brothers har ju släppt sitt nya album :D 
Har inte beställt skivan än :( Men ska göra det ikväll eller imorgon :) (om den inte finns i någon affär häromkring, men det tvivlar jag på) Men som tur är finns ju youtube ;) Så jag får lyssna där tills jag får hem skivan :) Btw, den heter 'Lines Vines and Trying Times' :D

Här är en som heter 'Poison Ivy':
De har typ en heeelt annan musikstil på nya skivan :D
Don't charge me for the crime t.ex. är en låt som jag aldrig trodde att de skulle sjunga. Men den låten är iaf jättebra :D Kanske lägger upp den här någon dag :) Eller vad säger jag? Kanske? Jag KOMMER lägga upp den här :)

Quote

I am only one, but I am one. I cannot do everything, but I can do something. And I will not let what I cannot do interfere with what I can do. 
- Edward Everett Hale

Soccer.

Ikväll har jag varit på fotboll.
Det var Piteå - Umeå.
Och gissa vad? DET BLEV 1-1 :D
Umeå leder allsvenskan, och Piteå ligger trea från botten! 
Det blev alltså en jätteskräll, och publiken var på G idag också ;)
Så himla kul det var! Piteås bästa match. 


Jonas Brothers- Paranoid
(radio remix)

Agility.

Har varit ute ed Ozzy på gården. Han har fått springa i agilitytunneln och hoppat över hinder. Han var duktig.


Monday.

Imorse for jag till tandläkaren. Det gick fort eftersom det bara var en koll. Men jag gillar fortfarande inte tandläkaren. De frågar frågor som de tror att man kan svara på när de har alla fingrar i munnen på en! Och sen fick jag florlack. Jag HATAR det, det smakar så äckligt! Extra jobbigt blir det när jag ska gapa länge, för det gör så ont i min käke! Men jag överlevde ju iaf! Skönt att det är länge kvar till nästa gång ;-)

Nu ska jag ta och gå ut med hundarna på promenad :-)

The Sims.

Gaaah!
Har installerat the sims 1 och 2 på datorn nu. Men 2an fungerar inte. Fast det gör ingenting, för the sims ett är också ganska beroende! Det där spelet är faaaarligt. Man fastnar typ DIREKT! Haha

Måste säga att det känns skönt med sommarlov. Vi fick det egentligen i torsdags, men det har som inte kännts på riktigt. Det har mest kännts som en långhelg. Även om min bror har tagit studenten och allt x) Är ledig en vecka till, sedan börjar mitt sommarjobb :-) Längtar till att få se vad man får göra! Hoppas det blir något kul iaf :-) Fast.... jag får ingen sovmorgon iorgon iallafall, för jag ska vara hos tandläkaren 20 över 9.

Nä, nu måste jag återgå till the sims! haha

Studenten del 3.



Seventeen forever.


You are young and so am I.
And this is wrong, but who am I to judge
You feel like heaven when we touch
I guess for me this is enough

We're one mistake from being together
But let's not ask why it's not right
You won't be seventeen forever
And we can get away with this tonight

You are young and I am scared
You're wise beyond your years, but I don't care
And I can feel your heartbeat
You know exactly where to take me

We're one mistake from being together
But let's not ask why it's not right
You won't be seventeen forever
And we can get away with this tonight

Ooh ooh ooh ooh
Ooh ooh ooh ooh


Will you remember me
You ask me as I leave
Remember what I said
Oh how could I, oh how could I forget

We're one mistake from being together
But let's not ask why it's not right
You won't be seventeen forever
And we can get away with this tonight

We're one mistake from being together
But let's not ask why it's not right
You won't be seventeen forever
And we can get away with this tonight

One mistake from being together
But let's not ask why it's not right
You won't be seventeen forever
And we can get away with this tonight

Ooh ooh, ooh ooh
Ooh ooh, ooh ooh
Ooh ooh, ooh ooh

Ayo Technology.

Har en ny kategori: Pics.
Där finns studentbilderna, balen och andra bilder som jag har tagit. 


Sunday.

vi har träning o 20 minuter och det regnar ute.

Studenten del 2.


kommer mer...



Studenten del 1.



har MYCKET MER bilder. Men de laddar jag upp en annan gång.


World War III.



SUMMER.

Idag var vi hos våran mentor Erika. Där grillade vi hambugrare, spelade GH, fikade, spelade spel och så. Och det var allra sista dagen, så nu har vi SOMMARLOV! :D Inte för att det känns så än eftersom jag måste upp ganska tidigt imorron och se Jimmy ta studenten! Men tänk... ingen mer skola, och nu får man sova ut! :D Tills man börjar sommarjobba då vill säga x) Nu ska jag böra se Pirates of the Caribbean Dead Mans Chest ;-) och Igår såg jag the curse of the black pearl;) 


Wednesday.

Ser ni?! de stod typ och lutade sig mot repet på våran sida, så man såg inte så bra när de kom och gick! Jag var grymt irriterad på dom x) För det slet så mycket i repet så att en bock som höll uppe repen höll på att trilla. Men vilka människor står på röda mattan ens när det är bal?! Den är ju till för de som går på balen, inte de som står och tittar
på. De på andra sidan tog inte ens i repen ju. haha jaja, det finns ju störda personer. x)





Idag hade vi brännbollsturnering! Vi vann två matcher och förlorade två tror jag. Men jag skyller på domarfel de två vi förlorade. De såg t.ex. inte när bollen var för sned och de brände oss fastän vi hade hunnit, men gjort är gjort. Sen, när jag skulle cykla hem hade jag fått punktering på däcket!! Så gick till Ica Kvantum, köpte Imsdal och ringde till mamma som fick komma och hämta mig x)

Prom.

Några bilder jag tog på balen:



Luckily the weather was fine.

Mina fötter är trötta.
Vi har ju gått mer än en mil idag. Det hade inte varit några problem om det hade varit plant där vi gick. Men nu var vi tvugna att gå i skogen, där det var stenar och rötter överallt. Orkar inte skriva allt vi gjorde.. Men vi hade iallafall tur med vädret!


Men nu ska jag och se på balen!



Monday.

Sitter och lyssnar på Coldplay - Clocks just nu. Men ska alldeles strax börja se filmen "Push". Den verkar ju bra, dock gillar jag inte en skådespelerska som är med i filmen, fast hon kanske är bra? Har aldrig sett henne i någon film förut,(eller inte vad jag kommer ihåg just nu) men jag vet att jag inte gillar henne hursomhelst.


Fly with me.


Idag hade vi sovmorgon till halv 10. Sen fick vi sluta kring 11, så det blev en kort skoldag. Idag var även den sista 'riktiga' skoldagen, dvs. med lektioner. Men kan ju inte säga att vi hade riktiga lektioner precis... vi hade typ en tipsrunda i klassrummet på kommunikationen, och på engelskan hade vi mentorstid/betygssnack sen fick man fara x)

För ett litet tag sedan gick jag ut med hundarna, och har precis kommit in. Ikväll är det träning, sen ska jag kanske stanna och se div.3s match ;-) Får se om jag ids!

Battlefield.



I am Legend.

Ske se den här filmen ikväll :-)
"2009 utvecklades KV-viruset i ett New York-labb, men det muterade okontrollerat, spreds och förvandlade människorna till blodtörstiga varelser. Tre år senare jobbar den enda osmittade människan i New York, forskaren Neville, fortfarande på att ta fram ett botemedel." 
Jag tycker inte att den låter speciellt bra när man läser filmbeskrivningen, men jag har för mig att jag sett den förr och att den var bra x) HAHA! vi får väll se.

(filmbeskrivningen är tagen från filmtipset.se)

MTV movie awards.

Har just sett några avsnitt av The Hills. Har nyss börjat följa det programmet och jag vet redan vem jag hatar: Heidi och Spencer. Jaja..  men nu har MTV movie awards börjat, så jag ser det. Även fast jag såg det igår men... Just nu vann Robert Pattinson ett pris, och håller på med sitt 'tal'. usch

Alldeles strax ska jag ut på promenad med hundarna.
Det s p ö regnade imrse, men nu har solen kommit fram :-)
Förresten så har vi sovmorgon imorrn.
Sista vecka nu! På tisdag är det 'vandring' som tvåorna håller i har jag för mig? Äh jag vet inte.. 

Sunday.


Har typ aldrig skrivit något om Twilight, som de allra flesta har. Men nu måste jag skriva en sak jag tyckt vääääldigt länge:
Skojar folk när de säger att Robert Pattinson är snygg? Okej, i filmen ser han ganska bra ut... men i verklighet?! Eeuw! Är det bara jag som tycker han är äcklig, ful och ovårdad? Seriöst, hur mycket snyggare är inte Taylor Lautner då? Han som spelar Jacob. Han är ju 1000000000 gånger snyggare, kolla bara på bilderna! Robert är bara läskig, och ser typ drogad ut mesta tiden. 

Ibland förstår jag mig inte på folk

Smelly Cat.


Nils and me.



Brukar mest vara med Ozzy, för han är ju min hund, men ikväll var jag med Nils. Ozzy ville bara bråka så han fick inte vara med. Men jag måste erkänna en sak. NILS STINKER! Kan typ inte andas uti han x) Han luktar typ blött gräsklippargräs....... eeeeeeuw.

Btw. min nya idol är Perez Hilton :-)
Han är stencool!

TWITTER.

Hänger på twitter och facebook ikväll.
Finns inte så mycket annat att göra när man är sjuk.
Eller jo förresten. Jag ska se den allra första Harry Potter fimen!
Om jag lyckas slita mig från twitter och facebook vill säga.

förresten, jag googlade på "hio" bara för att jag behövde en bild till en grej,vilken som helst.. och denna bild kom upp:

Fin va?

Hooooooold on.

Sjuk idag också. Men febern har börjat gå ner iaf!

hahah lite småkul bild x)
Det är en av JBs låttexter för er som inte visste!
:D



Game Over.

Haha lite kul, jag har inte varit utanför huset idag!! Brukar ALLTID gå ut, iaf en liten stund varje dag även fast jag är sjuk. Men inte idag, har inte orkat! Trött - Feber - Huvudvärk = Inte bra.

Nu ska jag kolla på någon gammal film och sedan sova.
Så kanske jag är frisk imorgon? Eller iaf lite kryare.


heeeeeeey

Nu börjar jag bli lite trött.
Jag kan passa på att skriva att jag och ozzy kanske far till stan imorgon :-) 
Får se hur vädret är och så..
Och just det. Jag har nyss sett ett vänneravsnitt ur säsong 10 :-)
Ross får sig en ordentlig bränna genom spraytanning! hahahaha

Säger godnatt nu, för efter chatten ska jag direkt i säng.
så GODNATT :-)

promenad


hahahahahah



Justdet. Glömde berätta en gode stor grej. Jag fick veta mitt betyg på nationella idag. Och vet ni vad? JAG FICK VG :) dock saknade jag typ ett VGpoäng, men som tur är har vi snälla lärare ;-)


Jordin Sparks - Battlefield

Satt Ozzy i cykelkorgen och cyklade upp till träningen.
Sedan, på hemvägen fick han springa brevid mig:-)
Nu ska jag se 'I taket lyser stjärnorna' och senare ikväll ska jag se 'solsting och snesprång' :-)
Det är ju livechatt inatt med JB, kl 02.00 för att vara exakt. Tur att vi är lediga imorgon ;-) 

ps. Jag brände mig ju på tungan igår och det bränns än! haha bara så ni vet.

Börjat lyssna på denna låt nu. 
Gillade den inte så mycket i början, men när man har lyssnat några gånger så är den rätt bra ;-)

torsdag!

Nu har jag fixat så ljudet på media player fungerar ;-)
Har sett en film (kommer inte ihåg vad den hette) och jag fattade ingenting.
Riktigt dålig alltså... handlingen? ja, jag vet inte alls vad den var.
Men ikväll ska jag se 'Solsting och snesprång' och den är ju bra ;-)

Snart har vi träning. Fast jag ska inte vara med på den, bara kolla på eftersom jag har ont uti revbenen. Det känns lite konstigt, för att det känns som om jag har mjälthugg hela tiden. Även fast jag sitter ner x) Så det blir till att vila idag.

Justdet. Idag hade vi endast EN lektion i skolan. Det var svenska, men vi gjorde ingenting förutom att spela jätteplockepinn. Jag,Johanna och Micke var ett lag mot Jossan och Sofia (och linuz fast han var typ inte med). Vi vann varje gång ;-)
Var det värt att fara till skolan? 
Svar Nej.


Joe Jonas single ladies dance

Vi förlorade matchen, men det var orättvisa siffror.
Har ont i mitt revben nu, tack vare någon Ingrid eller vad hon nu hette. Hon spelade iaf mittback. 
Och ont i foten har jag, för jag trillade så den vek sig bakåt... men det värsta är nog revbenet.

Nu ska jag se teve eller nått.....
skola imorrn, fast tror vi bara har en lektion!

Han borde ha övat lite mer på sången, och kanske dansen, men han är riktigt duktig som har högklackat(!!) på sig :)

-------

Jag åt nyss middag. Varmkorv med bröd, och vet ni vad? 
Jag brände mig på tungan! Det gör ont!

Nu ska jag packa fotbollsväskan, sedan cykla upp till heden för match.
Vi är vääääääldigt lite folk, så vi måste låna in några.
Känner mig inte så sugen på match just nu.....

Sneakin' out late, tapping on your window

Idag vaknade jag kring halv 10, sedan gick jag ut med hundarna.
Så jag har precis kommit tillbaka :-)
Nu ska jag sätta mig och skriva klart det sista vi har kvar att göra i skolan. Dvs. rätta klart min novell (bara en sida, som tar max 2 min att rätta) och skriva klart uppgiften vi har i fritidskunskap. Men det går också fort, eftersom jag har typ bara en punkt kvar att skriva om :-)

gammal bild jag har tagit på Ozzy :-)


tisdag

tjaaaa!
Idag fick vi sluta typ 1½h tidigare :-)
Och imorgon är vi lediga, så jag hoppas det blir bra väder så man kan steka lite i solen. Dessutom är vi lediga på fredag, vilket betyder att vi bara har en till skoldag i veckan! En kort dessutom, vi börjar 10 över åtta och slutar typ 12? Vet inte riktigt, men vi behöver iaf inte ha matte i slutet på dagen. 

På tal om matte, nu har jag gjort klart nationella i Matte. Nu vill jag bara veta hur det gick för mig :) John sa att första hade gått bra, men det tyckte jag ju var enkelt. Det som jag gjorde idag var svårare, men jag gjorde ändå klart det på cirka 80min. Man fick vääääldigt lång tid på sig, på DEL I fick man 90 min, och DEL II fick man 120 min. Men orka sitta så länge x) Så nu håller jag tummarna på att jag har klarat MatteA.

ever ever after

Idag tänkte jag åka buss. Men sov lite för länge, så det blev moppe till skolan idag. Men det var ändå bra, för vi fick sluta tidigare och jag behövde inte vänta på bussen!

Idag har jag iaf gjort bort första delen av mattenationella! 
Jag tyckte den var lätt, men mattegenierna tyckte det var svårt :o Så jag blir lite osäker på om jag har gjort rätt nu... äh, det får gå som det går. Tyckte typ bara att två uppgifter var svåra, (en var så svår så jag hoppade över den, och en var bara en ren gissning) så där kommer jag att få fel. Men annars kändes det bra, och jag var typ klar på 15 min :o rekordtid på G kanske?

Nästa del, den sista, ska jag göra imorgon på morgonen. Jag vill göra bort allt så fort som möjligt, efter det här provet så har jag nog bara novellen kvar att lämna in. Den ska in på fredag egentligen, men vi är ledig hela fredagen, så vi måste lämna in den på torsdag. Men jag håller just nu på att rätta till felen och sen är jag klar. Inget mer i ettan. Eller jo förresten. Någon uppgift i fritidskunskap... men det är ingen läxa iaf.